mala_sa -> RE: Kada se na UZ može vidjeti plod? (3.4.2013 22:29:00)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja bila kod Divanovića jedva nadjosmo gestacijsku vrećicu na UZ uh kako se prepadoh, on nešto tamo vamo pa ko zabrinut a ja već napola luda kaže evo ga, al ovo je rana trudnoća skroz pa koliko rana, kontam ja? po njegovom sam ostala trudna 16-17 marta a ja nezastićen odnos imala 12 marta helem on kaže vidimo se za 2-3 sedmice e valja sad meni dumat jel sve ok meni nikako ovi obračuni sedmica trudnoće nisu jasni[sm=zmeden.gif] ako je od zadnje mjesečnice, onda sam trudna 5 tjedana, pa jel se u 5 tjednu treba vidjeti plod u GV?? svaki put kao da je prva trdunoća[sm=smiley36.gif] veze nemam Ja kod Divanovica radila prvi uz sa punih 5 sedmica, i vidio je samo uredno smjestenu gestacijsku vrecicu. Rekao mi je da se plod moze vidjeti tek sa 6 nedjelja, i zato on ni ne prima na pregled prije punih 6! Al meni je takodjer bila kasnije ovulacija i trudnoca je mladja tacno jednu sedmicu! Draga opusti se, vazno je da je gestacijska uredno smjestena, a za 2-3 sedmice aBd ces vec cuti i prve otkucaje srceka [sm=love.gif]
|
|
|
|