malena27 RR -> RE: Kada se na UZ može vidjeti plod? (25.2.2013 11:02:22)
|
IZVORNA PORUKA: sanjalucija Drage moje,trebam pomoć..savjet,bilo što... Nakon 2 izgubljene trudnoće opet sam zatrudnila.. test je pokazao plus,sada je 5 tjedan i 2,3 dana,međutim radila sam ultrazvuk i nalazu mi je bio gestacijska vreće bez embrionalnog odjeka :(( Molim Vas ako je tko isto doživio recite mi.. Je li može biti samo prerano?? Od nekakvih simptoma imam samo malo osjetljive i natečene grudi,natečen trbuh,učestalo mokrenej(iako sam i prehlađena) i stalno sam gladna (iako može biti od stresa).. Skoro sam sama u svemu ovome,nemam se s kime posavjetovati a drugi pregled mi je tek 28.02. poluditi ću do tada...pomozite!!! IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca sanjalucija, ne sekiraj se, mila. Mala je trudnoća zato se ne čuje. Ja sam, također imala takvu situaciju IZVORNA PORUKA: jasmin Ajde,imam jednu curu koja je u 5 tjednu imala samo gestacijsku vreću [sm=smiley31.gif]. Čestitam na trudnoći i želim da sve prođe u najboljem redu...i da se družimo na temi bebe [sm=smiley1.gif]. IZVORNA PORUKA: klemzi Imala sam istu situaciju, dr mi rekao da dođem za sedam dana na kontrolu i kad sam došla sve bilo ok...to nije ništa neuobičajeno, sigurno ovulacija bila malo kasnije, pa samim tim i oplodnja se desila kasnije u odnosu na datum zadnje menstruacije...uživaj, no sikiriki i sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: mala_sa Sanjalucija ja sam na prvi pregled otisla sa 5 sedmica i jedan dan; takodjer se vidjela samo gestacijska vrecica. Doktor mi je objasnio da se embrion moze nazirati tek u 6oj sedmici, a sa 7 sedmica se cuju otkucaji srca. Zato ne sikiraj se bezveze, i misli o lijepom [sm=smiley1.gif]. Meni je takodjer ovulacija kasnila tacno jednu sedmicu, i plod zaista odgovara mjerama manjim za jednu sedmicu, nego po ciklusu. IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma problem je što se ode jako rano na prvu kontrolu, bezveze se žena istraumira kod mene je i zavaljena maternica pa me morao vaginalno tada pregledati da bi čuli srce bebino kasnije se materica ispravljala, kako je trudnoća rasla i pregled je bio uz preko stomaka i meni je prvi put rekao da dodjem za 7-8 dana jer vidi samo gesta.vrećicu
|
|
|
|