ziel -> RE: Kada se na UZ može vidjeti plod? (2.9.2015 9:05:39)
|
IZVORNA PORUKA: tuzla075 hvala svima[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] i ja mislim da je jos rano, muz mi je odma rekao da je pogrijesila doktorica i da je rano da ce sve biti ok [sm=smiley1.gif] Bili smo bas uzbudjeni pa pozurili [sm=jezicek.gif] ..strpit cemo se par dana pa otici kod druge dr. i javit novosti [sm=smiley1.gif] Da samo jos pitam da li neko ima iskustva sa Dr. Dzenitom Kurtcehajic iz plave poliklinike i da li ona radi i na ukc? Da li je neko kod nje vodio trudnocu ili zna nekog? Moramo se odluciti za novog dr. pa da se malo raspitam ovako... Ne znam kod koga si bila do sad, ja vodim trudnocu kod dr Azre Blitvic, ona se nalazi na Stupinama B9, ako te interesuje napisacu ti broj tel. Ja sam zadovoljna njom. A kad sam radila fetalni skrining u 12. nedjelji trudnoce isla sam na Plavu Polikliniku kod dr. Dzenite i jako je ljubazna i radi svoj posao sa sigurnoscu. To mogu reci zbog nulanog nabora koji je kod moje bebe izmjerila 3mm , taj UZ je trajao sat vremena, pa mi je opet rekla da dodjem za 2 dana, da necu nista placati vise, samo da jos jednom izmjeri taj nuhalni nabor da vidimo dal raste i dosla iduci put opet 3mm sto je gornja granica ali spada u normalu. A ima ih sigurno sto se ne bi toliko mucili sat vremena oko mene, jer se beba nije mogla fino namjestiti da se to izmjeri, bas mi je posvetila vremena, nije htjela reci samo UREDU JE i gotovo. Mi pacijenti smo detaljisti, gledamo na te stvari , bar ja , pa ne mogu kod svakog ni da odem, ili ako odem vidim da nije ok, necu vise nikad [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|