idana_85 -> RE: Da li ste imali problema sa pogresnim dijagnozama u trudnoci? (16.8.2008 11:11:57)
|
Jao,drage moje zenice, pa ja se vama divim sta ste sve prezivjele. Samo mi nije jasno kako vas je toliko odabralo bas tu doktoricu, ona kao da je neki magnet. Ja hvala Bogu imam divnog doktora i prilicno urednu trudnocu. Kad su mi rekli serklazu, moj dr je rekao da ne brinem,da ce pratiti i ako bude potrebe uraditi, inace nece bezveze da me maltretira. Cim je vidio malo kontrakcija rekao je da je to na neki nacin normalno, jer su neke zene tako gradjene a i moja trudnoca je niska, da se ne brinem, da pijem apaurin i izbjegavam teske poslove. Zadnji put mi je rekao da mi je zrelost posteljice II/III stepen, ja se istraumirala,jer znam od prije sta to znaci. Medjutim utjesio me da to ne mora biti tako, da izbjegavam pusace i da cemo mi to sv fino izgurati, da je bilo zena sa tim stepenom i u ranijoj fazi trudnoce pa su i po par dana prenijele trudnocu.....Tek kad cujem vase price,a naslusala sam ih se i od prijateljica, vidim koliko sam sretna. Emina, cestitam, bas mi je drago zbog tebe. Lejla ne brini, i meni su talno neke indicije za prije vremeni porodjaj,ali dr ne da pricati o tome, on je ubjedjen da ce to sve biti uredu i da cu izdrzati do kraja.
|
|
|
|