Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 12.6.2009 22:46:37
Anoniman
Bitno je da nije zapostavljen. Da mu smeta i da misli da pretjerujem ne bi mi kupio laptop. Istina prije sam manje bila on line, jer nam je racunar na spratu u radnoj sobi, e sad je to njegov, a ovo moj. Uvijek je na relaciji dnevna soba ili trpezarij, a nekad kad je kakav recept u pitanju, bude i na sanku. Znaci uvijek sam on line, zapravo moj racunar je uvijek on line, samo ja nisam. A on kad izadje na balkon zapalit, kad djeca zaspu, ako nesto gleda na tv,...... e ja onda uzmem nesto prokomentarisat i procitat. Podjem od sebe kako bi meni bilo da on bulji u racunar a ja tu sjedim. Pojela bih ga Ovo govorim uopste, sto znaci i za rr se podrazumijeva. On sad nije tu, djeca spavaju, sta drugo da radim, bolje ovo nego gledat ove reprize na tv
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 13.6.2009 0:59:50
Anoniman
Moj na drugom komp. ili sređuje kuću na yoville igrici, ili igra tenis, uzgaja neku farmu, ratuje na Ikariam-u Ma najveće moje dijete se samo igra, pa imamo uvijek interesantne zvukove (čas se čuju krave i ovce, čas bombe, forhand - backhand).... sve u svemu, veeeeselo
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 14.6.2009 12:14:18
Dalila Sa
Većinom dok sam za računarom bebi spava a mužić pužić je na poslu,ili ispred tv-a gleda utakmicu. A nema ništa protiv rr jer smo dosta korisnih savjeta pročitali. Kad sam se porodila i nisam mogla sjediti par dana on je "visio" na rr tražio odgovore i savjete za bebicu kad nam plače i kad su ga mučili grčići.
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 15.6.2009 10:43:39
ljubičica 28
Kao što Maida reče, bitno je da nije zapostavljen. Za računarom sam uglavnom kada nije tu, a kada je kući na rr sam samo kada gleda utakmicu (i to neku nevažnu, pošto i ja sa njim gledam one važnije) ili čita neku knjigu pa me ionako ne vidi
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 15.6.2009 11:14:55
Sonja
MM preko dana radi a navece... vecinom lezi i gleda tv...i stalno me kritikuje: zeno ti mene zapostavljas zbog tog interneta...e vala cu ga iskljucit a moj odgovor je uvijek isti: eto me za 5 min... a to se oduzi na 1-2h
al najbitnije je da ga jos nije iskljucio i da ja to sve nadoknadim kad se diskonektujem
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 15.6.2009 23:28:43
slono
IZVORNA PORUKA: NANICA
moj zavaljen pred tv, miluje daljinski
ili me masira
Nisam znala da te masira,a sve se zalis da te bole ledja. Nego mm kao i tvoj radi 3.,2.,1. smjena tako da kad povaljam djecu na spavanje, ja sjednem za ovo cudo, onda me uhvati vratni dio kicme i ona ruzim NANICU sto me navrati na ovo,a ona derneci svaku noc ovdje. Sad je mm na poslu ( 3.smjena), bebac spava, stariji kod nane veceras,a ja evo blago ukocena kuckam. Da me barem ima ko izmasirati!!!
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 16.6.2009 16:42:43
NANICA
IZVORNA PORUKA: slono
IZVORNA PORUKA: NANICA
moj zavaljen pred tv, miluje daljinski
ili me masira
Nisam znala da te masira,a sve se zalis da te bole ledja. Nego mm kao i tvoj radi 3.,2.,1. smjena tako da kad povaljam djecu na spavanje, ja sjednem za ovo cudo, onda me uhvati vratni dio kicme i ona ruzim NANICU sto me navrati na ovo,a ona derneci svaku noc ovdje. Sad je mm na poslu ( 3.smjena), bebac spava, stariji kod nane veceras,a ja evo blago ukocena kuckam. Da me barem ima ko izmasirati!!!
Posto nam je fotelja iza stolice sa komp. a on zbir bi da sve vidi onda ga ja nagovorim da me masira
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 16.6.2009 17:21:46
Doraa
Dok sam ja na RR moj dragi spava. Radio do 3h pa uspaval i njega i bebača i sad uživam sa svojim ženicama... Sinoć smo se čak posvađali zbog RR. Inače je naučio da sam uvijek tu i čekam kad će biti raspoložen za razgovor jer obično ga smaram jer sam stalno u kući i sama a on dođe umoran a i inače je manje navijen od mene pa se vazda žali "de malo da poslušam vijesti,de malo da pročitam novine,de malo da odspavam de malo da se razbudim...i opet da spavam!" a ja jadna vazda čekala svojih 5min.pa kad dođe onda se navijem i nestajem. Ali odnedavno sam članica RR i to je za mene kao da sam dobila bingo! Mehlem za dušu. Ali sad njemu to ne odgovara:"Ti si mene skroz zapostavila..."blabla
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 16.6.2009 17:32:11
ivanak
Moj muž je profesor u školi, predaje informatiku... pa tako da je škola završila pa nije više na poslu. Ali inače je posao u školi ili ide stalno u selo, gdje je živio dok se nismo vjenčali, jer njegovu roditelji nisu sposobni da oprostite ni popišat se bez njega...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.6.2009 10:44:37
meme27
IZVORNA PORUKA: ivanak
Moj muž je profesor u školi, predaje informatiku... pa tako da je škola završila pa nije više na poslu. Ali inače je posao u školi ili ide stalno u selo, gdje je živio dok se nismo vjenčali, jer njegovu roditelji nisu sposobni da oprostite ni popišat se bez njega...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.6.2009 10:51:08
anamaria_at
MM radi po citav dan..pa navece kad dodje kuci..kad sve obavimo ..veceras...kafa..izvali se i gleda TV. Pre je on bio taj sto je visio na PC. Sad je prespustio meni...jer kaze miran je kad sam ja za kompom. Inace mene snadje da idemo negde...da radim nesto...il da mu gundjam...Tako da je sretan....nema veze dal sam na forumu il igram igrice...vazno je da nejga ne diram...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.6.2009 16:46:11
bebana27
moj radi do 15h kad dodje kuci ruca i legne da se odmori i ja sam onda na rr
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.6.2009 16:50:07
Apotekarka
moj radi u Hercegovini a danas je negdje na terenu u Modriči i sutra isto pa ce kuci...zato ako me ne bude pet,i vikend zauzeta sam njime ili sam rodila