Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.10.2009 14:30:37
Azure
Moj suprug je pola Bosanac pola Jordanac. Bili smo u posjeti kod njegovih, i da ja vidim da li bih mogla tamo zivjeti. Od kada si ti tamo?? U kojem si gradu??
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.10.2009 14:39:49
Mirkica
reallove i ja bih rado da zivim u Ammanu :) izgleda prelijepo...
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.10.2009 14:49:00
Azure
Meni se dopada da dodjem na odmor, ali ne i da zivim tamo. Iskreno, pazili su me ko bubreg u loju. Ali ono sto meni nedostaje, to su parkovi za djecu, zelenilo, Mjesto gdje mogu s muzem izaci i provesti se, a ne samo na brzinu rucati ili pojesti kolac i slicno. Ubili su me visoki trotoari A najvise mi je smetalo sto su svi buljili u mene gdje god bih posla. Mada mi svi ovdje kazu da se mogu provuci i kao Arapkinja, i Talijanka i Spanjolka... (samo ne Bosanka). Ovdje u Sarajevu, ako sretnemo nekog od arapa iz Jordana odmah pocnu samnom na arapskom pricati misle da me doveo otamo . Ljudi mi se inace svidjaj, topli su i pristupacni. Nego da ne tusim. Jel ostajes tamo da zivis?
RE: ggje su vam muževi dok ste vi na rr 17.10.2009 14:53:04
reallove
sta znam meni je lijepo mada jos uvijek se nisu navikli na mene sto kazes prate me ja im neobicna plave oci i kosa,pa pitaju jesi li ruskinja udata sam ovdje i planiram ostati,bila sam u irbidu i tamo mi se nesto nesvidja puno star grad