Tajno moja -> RE: Trudna sam... Kojem doktoru? (7.9.2009 11:39:16)
|
Veliki pozdrav svim forumašicama! Istu poruku sam ostavila i na temi "gdje ginekologu",pa evo,opet se ponavljam sa nadom da će mi neka od vas uskoro odgovoriti. Ovdje sam nova i čitam vas tek unazad par dana,zapravo otkako sam otkrila prve simptome trudnoće (izostanak menstruacije koja je uvijek bila redovita,nadutost,bolne cice),a jučer mi se pojavila i smećkasta krv( malkice sam se i prepala) na gaćicama,jutros uradim test i potvrdim svoje sumlje-pozitivna. Dakle,odmah bih željela ići ginekologu,da mi i on lično potvrdi trudnoću i vidi da li je sve u redu,baš zbog tog iscjetka u vidu sukrvice ( kao pred završetak menstruacije). Do sada sam išla na redovne kontrole kod dr.Begovića i bila njime zadovoljna,ali pošto sam dosada pročitala kako pozitivnih tako i negativnih komentara o njemu,odlučila sam da ovaj put promijenim dr.-a,koji će mi dosljedno voditi trudnoću ukoliko se ona potvrdi,a Bogme dosadilo mi je više puniti džepove privatnicima,ako već imamo i dobrih i hvaljenih doktora u državnim klinikama. Evo,moja odluka je pala na dr.Sanjina Dekovića....Interesuje me kako se do njega može doći,da li je potrebna neka veza ili se sve može samostalno obaviti putem telefona kako bi se naručilo na pregled?!? Ukoliko se može naručiti telefonski,molila bih vas da mi ostavite i njegov broj.... Molim vas da mi pomognete sa ovom informacijom kako bih se što prije uputila na prvi pregled. Puno vam hvala,pišemo se i dalje ;)
|
|
|
|