TonkicaPalonkica -> RE: Molim vas za pomoć (6.6.2009 21:43:28)
|
IZVORNA PORUKA: idana_85 Tonkice,evo vrsnjakinje smo, i ja imam 24,5 godine, ja vec imam bebicu, a ostala sam trudna odmah u januaru prosle godine. I ja sam bila preplasena i sve,ali baby je tu. Nece biti lahko, ali vjeruj mi da se se svaka briga isplatiti. Sto se tice oca, necu ti se petljati, ali mislim da mu trebas reci a on neka odluci hoce li imati ista s tim djetetom ili ne, nemoj odlucivati ni za njega ni za dijete, a mozda ti sutra ne budu ni jedan mogli oprostiti,pogotovo tvoje dijete, sto im nisi rekla. Znaju li tvoji roditelji, s kim zivis, prijateljiii, kako reaguju, mislim vjerovatno se vec primjecuje??? Ne znam da li radis gdje zivis i sl, ali znam kad je jedan roditelj da je novac na neki nacin problem. Ne moras ici privatnom gin, mislim da nema neke razlike izmedju njih i ovih u javnim ustanovama. Moju trudnocu je vodio jedan divan doktor, Dekovic, na kosevu,nikad mu ni dinar nisam dala i sve je proslo super. pravo je prijatan,veseo,voli se nasaliti i mislim da te nece osudjivati niti te pitati zasto nisi dosla ranije i sl, ne da mislim sigurna si. ako zelis javi se na pp i dacemo ti broj. pregled nije neugodan, samo ti radi preko stomaka uz i poslat ce te na papa test, ali vjeruj mi, kada vidis svoje bebce na uz, jedva ces cekati da ides ginekologu i nsita ti nece smetati, ne znam ti kakav pregled. Ja sam zivjela od pregleda do pregleda. Jos kad dobijes slicicu...uh...srce ti ko planeta. takodjer, ja bas i nisam s vremenom, ali ako zelis mozemo se naci na kafici i naci cu ti se pri ruci sigurno jer se divim tvojoj hrabrosti. sigurna sam da se i ostale forumasice slazu samnom i da cemo ti pomoci kako god budemo mogle i bude trebalo. Molim te otidji sto prije doktoru i javi nam se, ne ostavljaj nas zabrinute. pusa i pomaz i pupu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image] Dakle..taj covjek ne zasluzuje da zna za bebu, nema se tu mnogo sta pricati. Kad [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] naraste, znat ce sve, a za njega mi je svejedno hoce li mi oprostiti ili ne. Zivim sa cimerima, a niko u mom okruzenju ne zna, jer se to jos ne primijeti. Međutim, imam divne roditelje koji jedva cekaju da imaju unuče, tako da mi to zaista nije problem. I prijatelji su jednako super, tako da sam sigurna u stopostotnu podrsku. Radila sam do prije desetak dana, ali vise nisam mogla, jer je posao ukljucivao konstantno stajanje, a meni su noge pocele otjecati ko lude, pa sam prestala. Molim te posalji mi broj na PP, bilo bi mi drago da se sretnemo, kad ja malo izadjem iz ovog cudnog stanja i kad budem znala na čemu sam..
|
|
|
|