inkaja -> RE: SPIRALA (2.10.2009 23:02:03)
|
prvi put sam na forumu i ova tema sa mirenom me na to potakla. ja sam je ugradila prije 7 mjeseci. prvih 6 mjeseci sam neprestalno krvarila. nekad više, nekad manje, ali stalno. potrošila sam tonu uložaka! onda je krvarenje prestalo i nakon par dana počeli su me strašno boljeti jajnici, tako jako da sam morala piti tablete protiv bolova. sada me isto bole, ali manje. moja doktorica me uvjerava da je to normalno, kaže da je maternoca super, na jajnicima se pojavljuju nekakve ciste, koje se pojave pa nestanu i tako stalno. jedna forumašica (nemojte zamjeriti, ne mogu se sad sjetiti koja) napisala je da je na nekim američkim stranicama čitala o nuspojavama mirene. bolovi u ramenu, bolovi u prsima, umor ... upravo takve simptome sam imala prošli mjesec, i bila sam na bolovanju. imala sam i temp., pa su sumnjali na upalu pluća, pa kad nije bilo to, sumnjali su na upalu sinusa, pa nije bilo ni to, popila sam dvije doze jakih različitih antibiotika, a tek sada mi je postalo jasno da je to vjerojatno nuspojava od mirene. eto to je moje iskustvo sa mirenom. sada čekam da vidim šta će biti dalje. sve vas pozdravljam!
|
|
|
|