Esmeralda
|
eh ovako ja kada sam je tek ugradila menzes mi je trajao i do 15 dana, gin mi je rekao ako se nastavi moram je izvaditi, nakon prve menstruacije nakon ugradnje spirale otisla sam na UZ i sve je bilo na mjestu, gin je odmah skratio i konac kada je ugradjivao spiralu jer je konac bas podug, i kaze ako bude muza zuljalo opet da skratim.....Ja sam platila spiralu 17 km u apoteci privatnoj otisla i kupila....a 30 km sam platila ugradjivanje kod svog gin ali u privatnoj ordinaciji.....prije toga sam uradila papu, hpv, i briseve cervixa i vagine, muza mi je duze vrijeme zuljalo u nekim pozama ne svim, ali kad sam otisla kod gin rekao je da nemoze skratiti da je dovoljno jer se boji kada bi je vadila da neostane skroz bez konca, a i ja sam imala u pocetku nepravilna krvarenja prije pocetka menzesa znala sam krvariti 5 dana ujutro i navecer preko dana nista ali zato bolovi nesnosljivi grcila mi se jako maternica dok je nije prihvatila, to mi je rekao i gin, ciklus mi je bio i svako 20 dana sada je svako 28 kako je i bio.....kazem jucer gin da mi traje 10 do 12 dana, kaze on puno, ali ako je krvna slika uredu i ako se osjecam dobro da nema problema da je vadim, antibiotici netrebaju nikakvi barem ja nisam radila, samo sam uradila sve nalaze i papu i hpv i briseve cervixa i vagine moj gin mi nije htjeo staviti bez tih nalaza, jedino sto menzes je stvarno dosta obilniji, meni prvi dan neide nikako samo smedje zatim, 5 dana ide kao iz cesme....na drugom porodu sam imala krvarenje koje me moglo kostati smrti primila sam 8 doza krvi, trebala sam i maternicu vaditi, pa sada kada dobijem kada vidim krv sve to ponovno prozivljavam.....ali eto istrajala sam u tome mada mi gin kaze ako bude i dalje tako obilno i nebudem mogla izdrzati da vadim, s obzirom na moje jako krvarenje poslije porodjaja...a mirenu nisam htjela da stavim posto imam problema sa nadbubreznom zlijezdom jer mi bubreg neradi desni, pa sam imala i hormonalni poremecaj, tako da nisam ni za pilule ni za mirenu....ja od srca preporucujem bakrenu spiralu meni je odlicna
|