mum82
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: mum82 imam ovu bakarnu vec 9 mj,bila sam na kontroli odmah poslije prve mjesecnice sa spiralom ,i dr mi je rekao da mogu opet za par mjeseci doc na kontrolu,,,e naravno malo sam lijena,al et kontam da ovaj mj odem na kontrolu,pa me zanima jel moram odmah poslije mjesecnice ili moze sredinom ciklusa,,,jer hocu bas kod ovog dr a moram sve uklopit,,,hvala ja imam tu...na kontrolu svakako idem jednom godisnje...papa test i sve ostalo... koliko dugo je moyes imati? sad ima neka od 10 godina ova je od 5 godina,,,za sad mi je ok,malo se produzila al nista srasno,a i prije nje sam imala bolne mjesecnice... a za ovo pomijeranje,moj dr mi je isto rekao da moze ispast i da najcesce zena to ne osjeti ,,,al to je valjda kad tek ugradis...jer ja sam ugr prvu i otisla na kontr i dr kaze da se pomjerila,nije ispala i tako moze vrsit svoju funkciju,ali mi on preporucuje da zamijenim,,i ja kupim dr i kad sam otisla na kontr drugi put nakon prve mjesecnice,kaze sad je sve u redu... a ja nisam dobila nikakvu anesteziju,,,a i nije mi bilo toliko bolno za neizdrzat,,,malo vise neugodno a ne bolno...