Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
emi kod djece nisu strasne ... a bolje dok su mali.....evo Asja bas dobro podnosi...ca i nije puno nervozna iako je 9. dan kako nije makla iz kuce... e sad to sto sve mora biti po njenom ...tako nam grah pao...
A zašto je ne izvedete u šetnjicu tamo gdje znaš da neće biti baš gužva...nekad predvečer ili čak navečer...čisto malo po dvorištu da prošeta. Vjerujem da bi njoj i 15 minuta bilo divota.
Stvarno zašto ne izvodite djecu???
Mi smo sinoć šetali u 8, nigdje nikoga na cesti, ne razumijem kako tačno može štetiti djetetu sa ospicama ako iazdje na zrak
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: selebriti
Hvala
Evo ja sam pisala dvije sedmice odmora... ne računajući ovu tekuću...
Bit ce dovoljno Sretno i da ih prebolite sto lakse Ako nije "tajna" kako ne mozes otvoriti bolovanje? Mislim
Ma mogu, naravno, ali ostalo mi je i godišnjeg, pa da i njega iskoristim, a ne mogu ga najaviti baš dan prije. Mislim mogu, ali et, ipak sam ja kod privatnika, pa gledam da imam obzira, a imam i muža, neka i on malo izostane, nikome neće škoditi ako popolovimo Oboje smo kod privatnika, pa nam je manje/više isto.
< Poruku je uredio selebriti -- 28.2.2013 12:44:22 >
Od moje rodice mali od subote ima ospice,danas su ga poslali za B.Luku na ležanje pretpostavljam da se nešto zakomplikovalo,ona mi ne zna tačno reći,ali cijelo vrijeme je imao temp preko 40C koja se jako teško skidala i brzo vraćala,i od juče mu se oko zatvorilo,oteklo ne znam ni ja...
Od moje rodice mali od subote ima ospice,danas su ga poslali za B.Luku na ležanje pretpostavljam da se nešto zakomplikovalo,ona mi ne zna tačno reći,ali cijelo vrijeme je imao temp preko 40C koja se jako teško skidala i brzo vraćala,i od juče mu se oko zatvorilo,oteklo ne znam ni ja...
Sad pošto smo u fazi da smo sasvim dobro osim što smo poluludi od boravka u kući moramo ovdje i jedan biser iz doba mazanja puderom:
Sa pacijenta stalno sipa puder koji on zove "brašina". Dolazi mi sa zamišljenim tanjirom i kaže "evo sam ti napravio kolač", ja sva oduševljena grabim i onako "smažem" i dramski uživam. Onda dobijem objašnjenje da je napravljen od "brašina koje mu pada iz kose". Na moju zgađenu facu on kaže "ali ne brini, sve se to fino skuhalo, ništa se ne vidi"
< Poruku je uredio Lejla Ka -- 6.3.2013 13:40:33 >
emi kod djece nisu strasne ... a bolje dok su mali.....evo Asja bas dobro podnosi...ca i nije puno nervozna iako je 9. dan kako nije makla iz kuce... e sad to sto sve mora biti po njenom ...tako nam grah pao...
A zašto je ne izvedete u šetnjicu tamo gdje znaš da neće biti baš gužva...nekad predvečer ili čak navečer...čisto malo po dvorištu da prošeta. Vjerujem da bi njoj i 15 minuta bilo divota.
Mi smo sinoć šetali u 8, nigdje nikoga na cesti, ne razumijem kako tačno može štetiti djetetu sa ospicama ako iazdje na zrak
Može se vani? Nas juče ubjediše da se to ne smije.
U vrtiću mog sina zavladale su ospice, ima ih i jedan dječak iz njegove grupe. Pošto on nije bolovao, vjerovatno će ih dobiti. Ja sam bolovala, ne može meni preći, ali ipak se brinem može li to ikako uticati na bebu u pupi?
Može se vani? Nas juče ubjediše da se to ne smije.
pa u stvari može ali da vodim tačkasto dijete i da samim ti bude hodajuća "zaraza" ne bih... ne vjerujem da je ikom ugodno kad vidi tačksto dijete... a tada je bilo ružno vrijeme i mogli bi jedino u shoping centar gdje sve vrvi od djece i ljudi... sreća prošlo je ok :)))
U vrtiću mog sina zavladale su ospice, ima ih i jedan dječak iz njegove grupe. Pošto on nije bolovao, vjerovatno će ih dobiti. Ja sam bolovala, ne može meni preći, ali ipak se brinem može li to ikako uticati na bebu u pupi?
našla sa ovaj post kao odgovor jedne doktorice na pitanje kao što je tvoje copy
nakon što ste ih preboljeli u djetinjstvu smatra se da ste zaštićeni od ponovne bolest , a time i vaš plod.
Ništa od gelova nisam našla u našim apotekama, tako da smo se mazali onim običnim tečnim puderom koji naprave u apoteci i bio nam je sasvim OK.
često u apotekama kažu "nema gela" .pokušajte zamoliti da vam naruče!!! ako neko ima problema sa nesuradnjom apotekara neka se javi meni... Imam divnu apotekarku u zgradi koja uvjek izađe u susret i naruči sve što se od nje zatraži... dobije se isti dan...