Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drago dijete. Biće, aBd, sve dobro. Važno je da temperatura ne ide iznad 38, a to da ne pada ispod znak je da se tijelo bori i ne treba praviše ni insdistirati na spuštanju... Hvala za info, Hanady. Znamo li šta je sa Minjom?
eno na temi podršake svježe info
sad dok gledam kako je Minja razmišljam možda je sve ovo virusno. Sve se nadam tako je
Vjerujte da tuširanje je najbolje za skidanje temperature, ali ne tuširanje u smislu da se dijete vodom kvasi, već da se koriste frikcije (trljanje alkoholom i vodom ili samom vodom). Znači pamučnu ili frotirnu rukacicu na ruku i trljati kožu dok ne pocrveni. NAjbitnije je temperaturu "izvuči" iz glave, a kada vidite da temp. je iznad 39,5 tu je čepić obavezan.
Eto morala samnapisati ovo, mada Vi to već znate, ali to je naša metoda koja je najdjelotvornija, a naučila nas je ovome naša dr.
prije svega izvinjavam se jer sam vas zabrinula, znam da jesam, vjerujte ja sam istrumirana vec dva dana...
hvala veliko svim zenama koje su me bodirle na ovoj temi....
hvala mojoj skorpiji sto je pored svog djeteta dosla kod mog...hvala svim zenemma koje su me uzaludno pokusavale dobit na telefon, koje su se nudile da mi dodju....sama sam bila,ali nisam bila sama,imala sam i imam Vas...
jos uvijek sam pod dojmovima, i jos uvijek sam u strahu...
dobra vijest je da je trenutna temperatura 37.1, a danas od 3 popodne nije skakala vise od 37.4....samo da ostane ovako...
danas doktoru nismo isli, Noa odmara, ovo je previse bilo za njega, pa sad kad ustane oko 19:00 idemo kod dr.Dizdarevica koji mu je i dijagnozirao upalu grla...
danas kad sam dosla kuci, tresla sam se dok sam otvarala vrata, bojala sam se njegovih crvenih umornih okica, ali ne, bio je puno bolji, raspolozeniji, popio je cak dva fildzana vode, pametno moje
samo da ova noc prodje mirno, da vidim i osjetim mirno disanje mog pileta....
Boze, nizasto se nisam ovako sekirala....
Hvala Bogu da je Noica bolje.Nista te ne moze nasikirati i uciniti nemocnim kao kad gledas svoje bolesno dijete. Nemas sta posebno da se zahvaljujes,tu smo jedni za druge.Izvini ti ako smo te zbunile razlicitim savjetima.:)
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
andila.... sve je to iza vas... organizam se izborio sa virusom...sad sam sigurna da je trodnevna groznica bila u pitanju hrabro moje drago mi je da je dječak raspoloženiji
tebi zeno svaka cast, danas kad sam vidjela silne tvoje govorne poruke jos jednom sam pa danas kad si me nazvala....
jasmin hvala draga puno...
sad znaš ako vam trebam imaš me ... mila ja znam kakv je to straha...ja sam sa strijom doživjela trodnevnu groznicu pred njen prvi rođendan...dvije noći dijete mi sa temperaturom 40 na rukama leži, ja plačem, muž plače, mama plače...u jednom trenutku mislila sam tu je kraj Bože kad se sjetim...ali tada 2007 godine meni niko nije imao ni reći da takav virus postoji i da će sve biti OK za 3 dana
zato razumijem i strah i paniku i dovojesnot kada si na poslu
anidla. Nama antib.nije pomogao jednom nista a imao upalu grla i tura se stalno vracala izvadi nalaza o.k hb.al nam dala boce tad odma od prve boce mu je bilo punoo bolje evo,da kucnem o drvo ima vec dva mjeseca tacno kako ih isprimao nije vise nikad ni kahnucno boce sve istjerale upale sto je bilo i vuklo se u njemu
Anidla bas mi je drago da je malenom bolje...hvala Bogu dragom, svak cas sam zavirivala na temu sa nadom da ce sto prije poci na bolje, puno pozdrava za hrabru mamu i jos hrabrije zlato
Nisam znala...sad citam postove i srce mi se steze.... 1000x sam ti rekla kad si sama, trebas pomoc, ili samo prevoz javi seeee bez ustrucavanja.... Ljubi mi Nokija puno puno
anidla- HB pa je napokon bolje..samo nek ide na bolje....uh i ja sam ti bila uzasnuta...a treba i ovo prezivjeti...svjesni smo da i toga mora biti..ali covjek ne moze da se ne sekira i ne plasi...sad ce se decko popraviti za koji dan..ehej ako ti se pojavi osip sad...znat ces sto je bilo ne brini..i javi sto je rekao doc.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.