|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povisena temperatura
1.11.2010 13:44:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Drago dijete. Biće, aBd, sve dobro. Važno je da temperatura ne ide iznad 38, a to da ne pada ispod znak je da se tijelo bori i ne treba praviše ni insdistirati na spuštanju... Hvala za info, Hanady. Znamo li šta je sa Minjom?

eno na temi podršake svježe infouser posted image

sad dok gledam kako je Minja razmišljam možda je sve ovo virusno. Sve se nadam tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 776
1.11.2010 14:24:41   
iv@ncica
anidla - javi  se..ja s am  u  guzvi  pa  nikao  stici  pocuriti  od  jucer..nisi  mi  nocas  i  jutros  izlazila  iz  glave...user posted image user posted image i  nek  se  vise ne penje  zlocesta  tura

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 777
1.11.2010 14:32:20   
M kao Mama
Vidim puno bebica nam je bolesno, žao mi je malih dušica naših, a žao mi je i mama što se sikiraju.

Vjerujte da tuširanje je najbolje za skidanje temperature, ali ne tuširanje u smislu da se dijete vodom kvasi, već da se koriste frikcije (trljanje alkoholom i vodom ili samom vodom). Znači pamučnu ili frotirnu rukacicu na ruku i trljati kožu dok ne pocrveni. NAjbitnije je temperaturu "izvuči" iz glave, a kada vidite da temp. je iznad 39,5 tu je čepić obavezan.

Eto morala samnapisati ovo, mada Vi to već znate, ali to je naša metoda koja je najdjelotvornija, a naučila nas je ovome naša dr.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 778
1.11.2010 17:00:16   
anidla
evo mene...

prije svega izvinjavam se jer sam vas zabrinula, znam da jesam, vjerujte ja sam istrumirana vec dva dana...

hvala veliko svim zenama koje su me bodirle na ovoj temi....

hvala mojoj skorpiji sto je pored svog djeteta dosla kod mog...hvala svim zenemma koje su me uzaludno pokusavale dobit na telefon, koje su se nudile da mi dodju....sama sam bila,ali nisam bila sama,imala sam i imam Vas...

jos uvijek sam pod dojmovima, i jos uvijek sam u strahu...

dobra vijest je da je trenutna temperatura 37.1, a danas od 3 popodne nije skakala vise od 37.4....samo da ostane ovako...

danas doktoru nismo isli, Noa odmara, ovo je previse bilo za njega, pa sad kad ustane oko 19:00 idemo kod dr.Dizdarevica koji mu je i dijagnozirao upalu grla...

danas kad sam dosla kuci, tresla sam se dok sam otvarala vrata, bojala sam se njegovih crvenih umornih okica, ali ne, bio je puno bolji, raspolozeniji, popio je cak dva fildzana vode, pametno moje user posted image

samo da ova noc prodje mirno, da vidim i osjetim mirno disanje mog pileta....

Boze, nizasto se nisam ovako sekirala....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 779
1.11.2010 17:04:51   
jasmin
Hvala Bogu da je Noica bolje.Nista te ne moze nasikirati i uciniti nemocnim kao kad gledas svoje bolesno dijete.
Nemas sta posebno da se zahvaljujes,tu smo jedni za druge.Izvini ti ako smo te zbunile razlicitim savjetima.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 780
1.11.2010 17:09:14   
Hanady RR
andila....
sve je to iza vas...
organizam se izborio sa virusom...sad sam sigurna da je trodnevna groznica bila u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hrabro moje drago mi je da je dječak raspoloženijiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 781
1.11.2010 17:13:08   
anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

andila....
sve je to iza vas...
organizam se izborio sa virusom...sad sam sigurna da je trodnevna groznica bila u pitanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hrabro moje drago mi je da je dječak raspoloženijiuser posted image

tebi zeno svaka cast, danas kad sam vidjela silne tvoje govorne poruke jos jednom sam user posted image pa danas kad si me nazvala....user posted image

jasmin user posted image hvala draga puno...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 782
1.11.2010 17:20:30   
Hanady RR
, pa to su moje bebe 2009 kako bih ikako mogla drugačije da osjećamuser posted image

sad znaš ako vam trebam imaš me ...
mila ja znam kakv je to straha...ja sam sa strijom doživjela trodnevnu groznicu pred njen prvi rođendan...dvije noći dijete mi sa temperaturom 40 na rukama leži, ja plačem, muž plače, mama plače...u jednom trenutku mislila sam tu je krajuser posted image Bože kad se sjetim...ali tada 2007 godine meni niko nije imao ni reći da takav virus postoji i da će sve biti OK za 3 danauser posted image

zato razumijem i strah i paniku i dovojesnot kada si na posluuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 783
1.11.2010 17:28:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Bas mi je zao malenog... Ako povraca antibiotik, najbolje da mu dadnu "turu" injekcija... Nije ni to tako strasno, ali dr.ce sigurno najbolje odlucituser posted image

upravo sam i ja na isto pomislila i rekla andili da to nije strašno, da ne brine, inekcije su sigurno dobra solucija koja će njemu brzo olakšati stanje.user posted image

anidla.
Nama antib.nije pomogao jednom nista a imao upalu grla i tura se stalno vracala izvadi nalaza o.k hb.al nam dala boce tad odma od prve boce mu je bilo punoo bolje evo,da kucnem o drvo ima vec dva mjeseca tacno kako ih isprimao nije vise nikad ni kahnucnouser posted image boce sve istjerale upale sto je bilo i vuklo se u njemu

Neposredna veza do poruke: 784
1.11.2010 17:43:27   
Anoniman
Anidla...hvala bogu da je boljeuser posted image user posted image user posted image ...poljubac za naseg hrabrog djeKaca i njegovu hrabru mamuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 785
1.11.2010 17:53:29   
Skvo RR
Hvala Bogu da je djecak bolje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 786
1.11.2010 17:58:57   
Medić*
Anidla bas mi je drago da je malenom bolje...hvala Bogu dragom, svak cas sam zavirivala na temu sa nadom da ce sto prije poci na bolje,  puno pozdrava za hrabru mamu i jos hrabrije zlato user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 787
1.11.2010 18:02:23   
Anoniman
hvala Bogu pa je drug bolje...
anidla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 788
1.11.2010 18:09:43   
Anoniman
Nek samo tura ne raste više,biće ako Bog da noćas mirna noć.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 789
1.11.2010 18:10:23   
teacher75
super! nadam se da ce uskoro skroz ozdraviti i da cete rodjendan proslaviti zdravi i veseliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 790
1.11.2010 18:58:52   
anidla
hvala svima, divne ste, svaka od vas....

user posted image user posted image user posted image

od nonija imate kisice na obrazice user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 791
1.11.2010 19:01:31   
juni
Ruzno iskustvo je iza vas, nek nam je samo djecak bolje! Odahnuli smo svi user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 792
1.11.2010 19:07:18   
sporty mamaa
Super da je djecak bolje, ma u tim trenutcima treba se samo smiriti i polako bez panike... Znam da je to nekad nemoguce, ali zaista pomazeuser posted image user posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 793
1.11.2010 19:29:32   
Visnja RR
draga anida drago mi je da je bebac bolje...aBd sad priprema za rođendan...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 794
1.11.2010 19:35:49   
samedi
Anidla,drago mi je da je maleni bolje i nadam se da se tura vise nece vratiti user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 795
1.11.2010 19:54:01   
Lady26
Nisam znala...sad citam postove i srce mi se steze.... user posted image user posted image
1000x sam ti rekla kad si sama, trebas pomoc, ili samo prevoz javi seeee bez ustrucavanja....
Ljubi mi Nokija puno puno user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 796
1.11.2010 21:44:08   
new mama
Anidla hB da je malenom djecaku boljeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 797
1.11.2010 22:02:04   
iv@ncica
anidla- HB  pa  je  napokon  bolje..samo  nek  ide  na  bolje....uh  i  ja sam  ti  bila  uzasnuta...a  treba  i  ovo  prezivjeti...svjesni  smo  da  i  toga  mora  biti..ali  covjek  ne  moze  da se  ne  sekira  i  ne  plasi...sad  ce  se decko  popraviti  za  koji  dan..ehej  ako  ti  se  pojavi  osip  sad...znat  ces  sto  je bilo  ne  brini..i  javi  sto  je  rekao  doc. user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 798
1.11.2010 22:20:36   
Meri29
Vidis kako si nas sve obradovala, Noni je nasa mala hrabrica user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 799
1.11.2010 22:27:58   
klemzi
Bravo za Nouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *