|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: povisena temperatura
1.11.2010 0:09:37   
nikita
bas mi je zao anidle, citav dan mislim na nju, zvala sam je i slala joj poruke al ne odgovara, tesko je mami kad se prvi put bori sa visokom temperaturom a jos sama, ovdje je mnogo savjeta, sve cu ih kopirati , u zlu ne trebalo, koliko god se rr zene ne slagale u nekim situacijama ovo pokazuje da su ipak jedna uz drugu jer ipak smo mi ovdje prvenstveno zbog toga sto smo mame ili zelimo to da postanemo...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 751
1.11.2010 0:13:05   
Anoniman
sad me je bas zadeverala, sto se ne javlja???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 752
1.11.2010 0:13:13   
Hanady RR
ja nemogu ić da legnem i čitam knjigu, a smiraj moje ljubavne bestselerke bi me smirio...sve čekam da se andila javiuser posted image user posted image
baš brinemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 753
1.11.2010 0:21:14   
Anoniman
ama zabrinula me je jer se eto ne javlja ni na tel... ove zenice koje imaju njen broj vele da ne odgovara, pa me bas ono zzzzzzzz... sto kazes ne mogu ni ja da legnem sve mi Noni na pameti... nadam se iskreno da su oni davnije dana legli i odmaraju i uzivaju a da se mi brinemo bez veze... i da Bog da se brinuli bezveze... 

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 754
1.11.2010 0:29:30   
Hanady RR
ma njoj se ona govorne pošta uljučuje...ja zovem beze i poruku poslah nema izvještaja da joj je stigla. user posted image
Šta da radim sem da se nadam da je dječak dobro kao i ona.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 755
1.11.2010 4:33:36   
jasmin
anidla,nadam se da je noa jutros bolje i da si se uspjela barem malo odmoriti.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 756
1.11.2010 7:09:50   
Meri29
javi nam se, kako je prosla noc, idete li doktoru opet

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 757
1.11.2010 10:14:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 758
1.11.2010 10:18:20   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se baš brinemuser posted image
a ne javlja se na telefon ustavri meni stalno ona govorna pošta...user posted image
išla sam do svog doktora i zvala je usput da vidim kako su...al ništa...
sad ko bez duše ovdje njih nema....user posted image
baš se brinem...
jeli ima iko sa njima da se čuo

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
1.11.2010 10:25:29   
Mirkica
nadajmo se da je sve proslo kako treba i da ona i malac sada posle iscrpljenej noci spavaju i odmaraju 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 760
1.11.2010 10:57:43   
acudesa
Uh..
nadam se da je sve uredu...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 761
1.11.2010 13:09:45   
Adana
I ja se nadam da ce se Anidla cim prije javiti sa dobrim vijestima, i da je maleni vec jutros puuuuno bolje!!!

Anidla jaaaavi seeee!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 762
1.11.2010 13:12:16   
Hanady RR
baš je nema...nikako...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 763
1.11.2010 13:14:53   
Anoniman
ima li iko skorpijin br.? ona sigurno ima kucni

Neposredna veza do poruke: 764
1.11.2010 13:15:31   
DM
I ja svraćam da vidim ima li vijesti, a ono.....Zna li škorpija išta?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 765
1.11.2010 13:16:02   
DM

IZVORNA PORUKA: dadada

ima li iko skorpijin br.? ona sigurno ima kucni

Ja i ti u isto vrijemeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 766
1.11.2010 13:19:24   
Anoniman
A joj...Anidl, nadam se da je maleni bolje. Javi se, zene si zadeverala.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 767
1.11.2010 13:19:49   
Hanady RR
evo pričale telefonom...dalsy su dali spala na 38, masirali, u pešlir sve su radili ispod 38 ne ide ...elem odspaval,i ona i muž rade svekar došao iz zenice i sa malenim je međutim tura ispod 38 ne spada. ...uspjeli su dati vode malo noi...antibiotik im povtari. Ona će danas nakon posla u 15 časova ponovo kod doktora sa malenim.

Uglavniom nije sve iza njih ali sigurna sam biće to sve super danas nakon čika dotora.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 768
1.11.2010 13:23:32   
bananica
mislim da je najveci problem sto dijete povrati antibiotik, ukoliko mu se opet ne dadne,ne moze ni poceti djelovati, niti ce temp spadati,bas bas stresno i tuzno
mrvica mala, da sto prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 769
1.11.2010 13:28:00   
Anoniman
Ma bice sve dobrouser posted image user posted image

malo me ta tura sto nikako ne silazi brine...valjda nije upala pluca

za naseg Noniauser posted image

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 770
1.11.2010 13:30:11   
Hanady RR
ja sam opet pomislila možda je grlo jako upaljeno, možda i zagnojeno jer je vidoka temperatura tako a dijete ne može da guta i gadljivo. mislimd a će doktor danas najbolje znati, dali nstaviti sa sntibiotikom ili naći drugo rješnje. u svakom slučaju noć su izgurali sigurna sam večeras će to biti dosta mirnije.

maleni se jese eispatio nažalost ali i mama je...baš je tužna...
zato je još jednom jako 

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 771
1.11.2010 13:36:22   
sporty mamaa
Bas mi je zao malenog... Ako povraca antibiotik, najbolje da mu dadnu "turu" injekcija... Nije ni to tako strasno, ali dr.ce sigurno najbolje odlucituser posted image

Neposredna veza do poruke: 772
1.11.2010 13:38:33   
henna ze
hmm dalsy je malo težak za stomačić..ja sam kod svoje primjetila kad god sam joj ga dala nastupi povraćanje...ne vjerujem da je od antibiotika..
zato dajem paracetamol..on se smiječećše davat i ne pada joj teško..
nadam se da će biti sve dobro..ja se strašno bojim temperature..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 773
1.11.2010 13:38:53   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Bas mi je zao malenog... Ako povraca antibiotik, najbolje da mu dadnu "turu" injekcija... Nije ni to tako strasno, ali dr.ce sigurno najbolje odlucituser posted image

upravo sam i ja na isto pomislila i rekla andili da to nije strašno, da ne brine, inekcije su sigurno dobra solucija koja će njemu brzo olakšati stanje.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 774
1.11.2010 13:39:11   
bebbe RR
Drago dijete. Biće, aBd, sve dobro. Važno je da temperatura ne ide iznad 38, a to da ne pada ispod znak je da se tijelo bori i ne treba praviše ni insdistirati na spuštanju... Hvala za info, Hanady. Znamo li šta je sa Minjom?

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *