Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moji su imali isto u jednom danu temperaturu koja je sama od sebe spala, doktor je samo vidio upaljeno grlo i to je to-mozda je neki virus. Stariji je imao 1.9. to sam zapamtila jer je bio prvi dan skole, a mladja sad u utorak.
Moj D. sinoć imao 37,4 a danas 38,4 nespada od paracetamola, nos mu je začepljen dok ne iskašlje. A danas nedelja!!! Šta da radim????
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
mislim da je prije virus u pitanju...moj malac ga imao...2 dana traje, poslije samo curi nosic i mene je uhvatilo... blago povišena temperatura, hunjavica grozna.. prati mu temperaturu, mada ja mislim da mu ne bi trebala biti puno viša... ako bude-prvo probaj sa sirupom ljubac za mishka..uh bas nas je sve safatalo... dosta ja djecice bolesno, naglo zahladjenje-sta li
znači zubići su u pitanju, dobro je Moja malena je tako neko jutro probudila se vrišteći al bez temp, meni se noge oduzele, mogu zamisliti kako si se prepala al kod nas je bilo grlo u pitanju, kasnije se javila i temp, pije antibiotik, od juče je bolje, danas je već u vrtiću
D. nema više tem. mora da je neki virus. Hvala na savjetima, čujemo se na nekoj veselijoj temi...pusa
Ajd super da je tura prosla.... Mi stvarno nismo osjetili nicanje zubica, iako ja vidim da joj je meso crveno i da ce izbiti nikad se nije bunila... Ne znam je li tome zahvalna ogrlica od cilibara, ali od kad je nosi niti nam treba calgel niti ista, meni je ona zakonnnnnn......
Mi se prvi put susrecemo s povisenom temperaturom , sad sam izmjerila i ima 38,7! Da idemo doktoru ili...? Jutros je fino doruckovao, ne znam da li su zubici, ali na okicama se vidi da ima temperaturu, dala sam mu sad kasicicu sirupa
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.