Lalana -> RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? (10.1.2011 12:18:15)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Niobe Leonardo je mogao pisati i lijevom i desnom rukom, čak i u isto vrijeme i to dva različita jezika, jednom je viđen kako piše grčki desnom, latinski lijevom. Također je pisao naopako(kao ogledalo) da mu ne desifruju patente. (malo sam fan)[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] heheh ma teško je uopće znati dal je neko u potpunosti ljevak, ima raznih studija o tome.... teško da je neko ljevak 100%, npr lijevom rukom jede i piše a desnom nogom šutira loptu ili pri aplaudiranju iako se neko koristi lijevo rukom pri pisanju prvo će staviti desnu ruku gore ja sam čula da su homoseksualci većinom ljevaci hahaha nidje veze, šta sve svijet neće izmisliti veeseelaa, vjeruj mi da je moja kcerkica potpuni ljevak, ja to nisam uopste znala, tek neki dan sam otkrila da je bas ono 100% ljevak, npr. kad je bila bebica, igrackice je hvatala i uzimala iskljucivo lijevom iz desne bi joj ispalo, pisanje isto tako, oblacenje odjece ako radi sama obavezno lijevom, neki dan hoce da joj kupimo romobil ili skuter, kako ko zove, i ja sam se zaista iznenadila kad je stala na njega desnom nogom a lijevom gurala, dakle potpuni ljevak.
|
|
|
|