Anoniman -> RE: ljevak ili desnjak-koji ste vi?? (9.1.2011 18:50:24)
|
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky IZVORNA PORUKA: veeseelaa jel vi ovo stvarno ozbiljno ljevoruke smatrate ineteligentnijim??? svašta, ja kontala neko zezanje a sad vidim da ima naloženih Pahuljice isto tako ima bruku poznatih ličnosti dešnjaka..... ja sam negdje čitala da Mensa ima 20% ljevororukih članova, sve to nema veze, uporediti uspješnjog ljevaka sa neuspješnim dešnjakom pa onda reći on je inteligentiji.... uporedimo uspjeđnog ljevaka i dešnjaka??? sve je to isto, ne vjerujem da ljevorukost ima veze sa većom inteligencijom Mislim da su te sve priče izmišljene kako bi se digao rep ljevacima jer je svijet naklonjen dešnjacima kroz cijelu istoriju a i sve je prilagođeno dešnjacima... pa eto vam ljevaci utješne, vi ste inteligentniji [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Navedeno mišljenje nije stečeno iz razloga što sam dešnjak i da sam ljevak niko me ne bi mogao ubijediti u drugačije.... ako su i neki ljudi kreativniji a ljevaci su, po meni je to samo slučajnost... S ovim sto oznacih se u potpunosti slazem. Smatram da je to, zaista, slucajnost. nije slucajnost..zato sto se s desne strane nalazi "centar za kreativnost"...njima je automatski razvijeniji...a ja sam na fakul. bila svjedok da su ljevaci uvijek, recimo, bili bolji crtaci p.s ...mahom su i elokventniji
|
|
|
|