vec pokusala -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (23.10.2012 17:07:09)
|
selena 82,da li bi mogla malo da pojasnis to otklanjanje septuma maternice i vagine,posebno vagine,jer kontam da si imala septum vagine ne da ne bi nista moglo uci vec mozda bi i uslo ali bi imalo prepreka tako da bi ti saznala za taj problem pri samom cinu gubljenja nevinosti da ne pricam o raznim ultrazvukovima.nemoj misliti da te nesto provociram,nego bas mi je cudan opis septuma,a jos nesto ,vec kada si radila u CITO operaciju,zasto nisi i vantjelesnu oplodnju,mislim oni imaju uspjeha i na tom polju,pa kada se vec ima za operaciju,a moze se uraditi o trosku drzave,zasto onda ne otvoriti se malo vise pa sve zavrsiti na jednom mjestu.ok,svako ima pravo na svoje misljenje ali cisto sam radoznala kako si saznala sve te pojedinosti za paprikovac,nestrucnost,nemanje instrumenata i sl,a kako si skontala da CITO to sve ima,uzevsi u obzir da si to prvi put radila.ja sam na pap.radila laparo,histero zbog septuma,pa zbog polipa ali ,cini mi se,da nisu koristili kuhinjski pribor,vec onaj pravi sto imaju u bolnici.a druga stvar,gdje god placas zivim parama,docekaju te kao kraljicu,tako da ne iskljucuj taj momenat.ma ja nam svima zelim srecu u ovom gdje god...
|
|
|
|