vec pokusala -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.10.2012 9:44:55)
|
Buba87,mislim da u Medico s i ne rade laparaskopiju,bar nisu radili,a ardi se na paprikovcu i to radi dr.Rosic koga i doktorica Sanja preporucuje.isto radi i dr.Ivic.odes na paprikovac i trazis npr. dr.Rosica,na konzervativu,pokazes nalaze,ponesi sve i OBAVEZNO ,a posebno sto znas trazi da ti rade i laparaskopiju i histeroskopiju odjednom,to se moze i meni su drugi put sve zajedno odradili i reci da se spremas za vantjelesnu ako ne ostanes prirodno trudna a dr.ce mozda uraditi i driling jajnika.sve je to u cilju uspjeha.ja sam radila nakon prve laparaskopije vantjelesnu i nisam znala da imam pregradu,a u tom slucaju nema sanse da se plod odrzi do kraja,bar tako kazu,tako da,ponavljam se ali zelim ti da sve sredis odjednom,izricito trazi da ti i laparo i histeroskopiju urade odjednom.laparo ide preko stomaka,za jajnike,jajovode,pregled karlice...itd.,a histero ide vaginalno za pregled unutrasnjosti maternice.mi sto imamo sifru N97,i ima jos jedna sifra vezana za sterilitet ,mozda ih ima i vise,ne placamo nista,ni participaciju isto kao sto ne placas ni hormone niti bili sta vezano za pretrage u cilju trudnoce.uputnica od ljekara,nalazi koje ti dr kaze da izvadis,,jedan dan dodjes u bolnicu ujutro do pola 8,taj dan je priprema za operacij,drugi dan operacija,treci dan ako je sve ok izlazis.vec sada kreni sa cveklom i pojacaj imunitet da ne pokupis neki virus ili bakteriju.eto nadam se da sam ti pojasnila bar malo i potpisujem sve ono sto je i ivana91 napisala.
|
|
|
|