vec pokusala -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.9.2012 13:15:17)
|
Cure,kao prvo sve vas pozdravljam i zelim da svim parovima,koji zeljno iscekuju svoju bebu ili bebe,zelja se sto prije ostvari.Osnovni razlog zbog cega sam se prijavila je taj da ,vjerovao neko ili ne,potvrdim iz licnog iskustva da Beograd nije svemocan kao ni sve klinike na svijetu za neplodnost.Radila sam prosle godine vantjelesnu,sve odradjeno u Bisintermedikusu,ljubaznost na nivou ali s tim da ni kod Sanje to ne nedostaje,i nije uspjelo.Napominjem da sam i prije toga jednu radila u Medico s,nije uspjela,nadam se i vjerujem da ce sada uspjeti,a danas sam krenula sa kratkim protokolom,naravno u Medico s.Ne branim dr.Sanju ali mislim da ona ima i te kakvo iskustvo jer je i ucila od najboljih,a ja imam i potvrdu iz KBC Banja Luka da je uspjesnost i te kako povecana,a isto tako znam dr.koji je isao na skolovanje u Beograd za vantjelesnu i to nije dr.Sasa Savic kako se pise,samo sto KBC nema opremu za vantjelesnu,nema nista osim doktora koji je htio to da radi,pa prosudite sami da li moze sve da profunkcionise do decembra.Do tad ,mislim da je najbolje,drzi se onog sto imas i vjeruj...ipak i ta vjera pomaze....i da ,ni ja nisam spijun dr.Sanje,nemam prigovore na sestre koje i te kako predano rade svoj posao,a isto tako nisam sestra iz Medico s...pozdrav za sve ali za sve cure koje zele bebu
|
|
|
|