marija_sa -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (31.8.2012 17:58:19)
|
IZVORNA PORUKA: sos15 Mislilla sam prvo da se više ne javljam na ovoj temi, ali vrag mi ne da mira. Moram napisati svoje mišljenje. Ni jednog momenta nisam napisala ništa protiv MedicoS, niti njihovih pacijenata, ali osjećam se ipak prozvano. Jedino na šta sam se žalila (i žaliću se i dalje) je što naša država nema sluha za probleme svih parova sa problemom steriliteta. Ja bih bila sretna da mogu pokušati i u MedicoS, ali na žalost oni se ne bave ovim problemom, pa sam prisiljena da sama finansiram postupak. Jako mi je žao što nisam naišla na razumjevanje od osoba koji imaju slične probleme. Potpisujem u potpunosti!!! Rasprava je otisla daleko!!!Kod mene su konkretno problem moji PCOS jajnici a kod MM je sve 5, ali opet mislim da imam pravo izbora.Ipak moja firma placa za mene i poreze i doprinose i na kraju krajeva gradjanin sam ove zemlje kakva god ona bila.Ako je vec drzava odlucila da nam "velikodusno" pmogne onda je red da imamo izbor. Neke djevojke su pogresno shvatile temu rasprave.I ja zivim u nadi da ce mi iduci mjesec uspjeti IVF, ali i ako se to desi drzim se svog misljenja. Molim vas samo da se ne vrijedjate i govorite kako je neko za psihijatriju, jer smo sve mi koje prolazimo kroz problem neplodnosti, ZA PSIHIJATRIJU.Ko moze da prolazi hormonalne teapije, dize noge kojekakvim doktorima skoro svaki dan i da ostane normalan?! Ja prva mislim da mi treba psihijatar ili psiholog koji bi mi pomogao da prodjem kroz sve ovo a da ostanem pri "zdravoj pameti".
|
|
|
|