Mrvice -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (29.3.2016 7:56:46)
|
Ja mislim da na Paprikovcu lažu, imaju samo za odabrane reagense. Kažem vam, ja nazovem jedan dan kažu mi da imam da dođem, reko iz Sarajeva sam, dok dobijem uputnice, sutradan odmah nazovem, kaze neka žena iz laboratorije mi to nemamo mjesecima i ne radimo a ko zna kad ćemo ih i dobiti, e tad sam poludila. Pa reko juče mi je neko iz vaše laboratorije rekao da imate, a vi sad tvrdite da nemate mjesecima, i svašta joj nagovorim i ona mi da broj od inžinjerke koja to radi i lijepo se sa ženom sve dogovorim, i kažem odakle sam, i kaže ona meni imam dvadesetak, kao ako možeš dođi odmah sutra, i kao nemju samo LA. To sam radila u petak 04.03., odmah mi bili u ponedeljak gotovi protein S, protein C i AT III, samo ne kontam što nisu antikrdiolipinska, jel to zajedno s LA, ne razumijem se, ona mi je rekla da nemaju samo LA-lupus. Ne znam dal da je zovem ponovo. Evo ti Rajna broj pa je zovi 051/342-349, zove se Zvezdana Paštar, traži nju i pitaj je, ljubazna je, reci da ti je VTO zakazana i da dugo čekaš te nalaze. Ne znam djevojke al meni dođe da zovem zavod, ne razumijem da jedina bolnica koja se smatra kliničkim pravim centrom u RS nema reagense. Ova zemlja je užas Božiji
|
|
|
|