serendipity -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (26.12.2015 15:40:25)
|
Meni kod Arara nisu znali reci sta je potrebno od priprema nego da mi moj ginekolog kaze, a za cijenu su mi rekli da je 250 KM i da mora doci doktor koji me vodi ili ako ne ona ne bavi time, da kontaktiram Jelenu i dogovorim s nekim od njihovih ginekologa. Kontam, kad vec moram imati na pregledu ginekologa kojeg vidim prvi put u zivotu, onda to mogu i na Paprikovcu, besplatno. Nadzorna na Paprikovcu mi je rekla da je prije potrebno da uradim briseve za HSG: hlamidija, mikoplazma, ureaplazma, cervikalni bris, nalaz CRP, leukocita, urina i sedimentacije, a suprug da uradi spermogram i spermokulturu, pa sa svim tim nalazima da dodjem do nje da se pogledaju nalazi i da se narucim. Vec od samih tih nalaza koji prethode mi se vrti u glavi, opet brisevi, opet uputnice, opet kasnjenja na posao, ali ok, ako mora... U medjuvremenu radim folikulometriju. IZVORNA PORUKA: Makica31 Hvala Vanja na odgovrou. Sad sam zvala radi Arar, sestra kaze da kosta 200 ili 250 KM, radi Milic iz Jelene i jos jedna dr iz Mediko S, nisu rekli koja. Strasno, a na knjizicu uradis dzabe u bolnici! Rajna gdje radis histeroskopiju, jel kod njih u mediko s, koliko ti to naplate?
|
|
|
|