Makica31 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (28.11.2015 14:43:04)
|
Ringer hvala na odgovoru, isla sam na njihov sajt, vec ima dosta tih analiza odradjenih, i svjeze su sto se tice datuma... Nadam se da to ne moram opet. Hormoni i brisevi su stari dva mjeseca. Naravno nemam nista od ovih virusa sto traze, ali znam da na Zaraznom nikad nemaju reagense, za tu serologiju, da li to mozemo u tom slucaju privatno pa da nam vrate pare, da li znate. Ja sam sve do skoro isla u MED.ELEKTR. i radila sve sto se moglo preko knjizice i N97 dg. U mediko s prvi put otisli prije dva mjeseca sa hrpom nalaza, dr se sokirala kako smo kao mi dosli spremni :D Ona mi rekla da uradim HSG. Iako su mi to predlaggali u i februaru ove godine, ali moja luda glava nije mogla to da svari, tu ideju i nisam isla. Zato sam to tek sad radila. Nalaz me bas sokirao. I mislim da su me i lose uradili, jako na brzinu, vrlo nevjesta je bila dr kod izvodjenja procedure tj snimanja, kontarst curio na sve strane. dvije bocice potroslila na mene. Ali sta je tu je. Znate li koliko kostaju trobmofilije u Konzilijumu, ja cu to da platim, nisam luda da idem na VTO bez tih anlaza. I da slusam njihove prekopruke kako se to tek radi nakon spontanog. Kao da je sponati otici u wc i piskiti, eto tako oni to kazu. Generalno jako su neposveceni svi dr pacijentu, i to sto imas sterilitet njih bas nesto i ne dotice, njima je bitno samo da ti kazu IUI ili VTO. Mene je sokiralo kad je rekla laparoskpoija i histeroskopija ne pomazu u mom slucaju zapusenja jajovda, i tu je bio kraj price. Nikakvo obajsnjenja i kako ni zasto. STRASNO!!! A to u Prijedoru sto naplacuju paricipaciju, pa gdje ce im dusa!?!? Malo im bilo. Kao da daju iz svog dzepa. Drazavu potkradaju na sve strane, a oni naplacuju paritcipaciju na oslobodjenje dijagnoze koje su kap u moru sta se radi.
|
|
|
|