An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.5.2015 13:13:52)
|
Ćao, djevojke!!! Uđoh voajerski, pa samo da vas pozdravim i poželim vam punooo puno sreće. Maj je lijep mjesec za pozitivnu betu i najljepše proljeće u životu. Ljubim vas sve što ste mi tako hrabre i pune vjere u .... ko zna šta. Mi ovdje molimo i Bogove i doktore i vlastita tijela da nam se smiluju.... Nadam se da ubrzo hoće. Kod mene ništa za sad novog. Malo pauziram. Blokirala mi crijeva totalno. Nuždu vršim samo pomoću laksativa,gumene rukavice i vlastitih prstiju, bez obzira kakvu hranu da jedem. Da li mi je to posljedica vrlo jake terapije u martu, ne znam. Sad sam samo na kefiru, lanenom brašnu i jabukama tri dana. Ako se stanje ne popravi ići ću doktoru. Hbg, uvjek nešto zeza! Iščitavajući po internetu, zaklučila sam da su mi prije 2,5 god štitnu izvadili zbog hashimota ali njega mi nisu izliječili pa sad se bojim da mi nije napao na crijeva. Mati mi je umrla zbog raka na debelom crijevu. Ipak, hrabrim se da će sve da bude ok. Slijedeće sedmice ću ako uspijem kod našeg lokalnog interniste. Bila sam već nekad kod njega, mislim da bi mi mogao reći koju pametnu o svemu ovome. Vas puno ljubim i [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Navijaaaaaaaaam da uspije.
|
|
|
|