An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (5.5.2015 21:42:29)
|
1.maja ponovo sam pronašla lijepu čistu plodnu sluz. Još uvjek je po malo izvučem kad se brišem poslije mokrenja. Drugi mi je ciklus poslije icsi ali izgleda da "mašina" ponovo radi [sm=smiley1.gif]. Kad sam joj i to rekla preporučila mi je da redovno pijem aspirin 100 i folnu, da ubacim više jaja i hladno cijeđenih ulja, sojinog mlijeka i zelenog povrća u ishranu i da se opuuustim. Po njenom mišljenju, trudnoća bi morala da se desi prirodnim putem 99%, a antitjela štitnjače su mi povišena od stresa i pritiska da pod hitno ostanem trudna. Ako tokom ljeta ne ostanem trudna, neka uzmem tu kovertu sa nalazima i nek se obratim doktoru Šimuniću u Zagrebu jer je on po njenom mišljenju tata-mata za te stvari. O tim antitjelima, puno sam čitala ovih dana. Tačno je, uzrokuje ih vanjski faktor.Stres, hemikalije, gmo hrana i nedostatak tih zdravih masnoća u prehrani. Zbog trombofilija, napomenu mi da aspirin treba uzimati nekoliko mjeseci redovno, ne samo par sedmica pred ivf, a i njeno je mišljenje da su mi sa heparinom počeli prekasno obzirom na mutacije u genima za trombofilije. Zena je primarijus... Ne mogu da joj ne vjerujem,
|
|
|
|