anandi -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (20.4.2015 19:15:28)
|
Evo i mene [sm=smiley1.gif] Vidim ima novih clanica, pa dobro dosle i jos brze otisle na veselije teme. KONFUCIJE zao mi je draga zbog bete, kao sto kazes ima nade uvjerila si se da moze doci do prirodne trudnoce. Cim krvarenje stane ponovo u akciju. Sta je sa ostalim kad cete raditi bete, ja cekam da zaigram [sm=smiley36.gif] A sad izvjestaj koji sam obecala... Prvo da vam kazem da sam zaboravila kako je dr Delveta fina i pristupacna, bas smo se ispricale...ako se ne varam bila sam u ordinaciji 40min. Nije da rijesi jednu u nizu bas mi se posvetila. Rekla sam joj da joj muz Adem treba doci na konsultacije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Odradila sam papa test i bit ce gotov za koji dan i rekli su da ce me nazvat. Takoder odradila mi je kolposkopiju i gin pregled, po njoj je sve uredno. Kad sam joj spomenula tu pregradu sto je vidjela prije 6 godina nasla je taj nalaz u arhivi a naravno ostala je pri svojoj prvobitnoj misli, cak sta vise na uz mi je pokazala. Kako sam ja nju shvatila ta debljina maternice 1,4cm a taj mali septum je 4mm i da nema potrebe za histeroskopijom, ona se radi kad je ta visina do 50% a posto je kod mene 4 milimetra nema potrebe. Danas sam saznala da imam i sedlastu maternicu [sm=smiley36.gif] kao i da mi jajnici lice na PCO Trazila mi je sve nalaze koje sam radila da pogleda i odmah je rekla zasto mi Adem nije rekao da odradim inzulonemiju jer u porodici imam dijabeticara ito moze da ima velike veze sa zanosenjem. Posmatrajuci nalaze hormona TSH koji je bio 3,85 (a granice su 0,25 - 5) znaci na srednjoj granici trebala se ukljuciti neka terapija i ne ulazit jos u postupak iui... i pitala me jel mi mama imala problem sa stitnom kad sam rekla da jest zena se sva zacrvenila i bas joj je bilo neprijatnozbog Ademovog brzanja. Pricale smo i oko vto rekla sam da smo planirali ove godine uci u postupak, gdje me u startu prekinula jer hoce prvo sve da ispita i ako dode do vto nece biti prije avgusta. Kako god na meni je sad da ponovim nalaz hormona (FSH,LH,TSH,T3,T4,prolaktin,estradiol,progesteron,testosteron) od 2do 5dc i da odradim inzulonemiju sa ogtt testom, pa kad bude imala sve te nalaze dogovarat cemo se za dalje. Ne znam drage moje zene imam neki dezavu i da se vrtim u krug, al sta mogu nemam drugog izbora nego radit sta mi se kaze i dok novcanik ne presusi.Vjerujem da cu istrajat u svojoj borbi. Ljubim vas [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|