Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 15:37:52
KONFUCIJE
Harmonika hvala ti puno...sta da ti kazem,stvarno se nkada cuda desavaju al da s meni desilo ja jos ne vjerujem...zelim vam svima isto kao i meni hahahahahaha....ne vjrujem.... ja trudna...ludilo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 16:45:29
jabuka21
Konfucije pa trudnice nasa mila unijela si radost medju nas da znas. Prvo citam pa opet citam pa izmamila si i suzu radosnicu al bas radosnicu pa jel ja dobro procitah ti si trebala u postupak u maju, odnosno od aprila da pijes kontracepciju. Hehehe pa draga moja pisem trenutno i smjeskam se ne znam ne mogu ti opisati ali bas sam radosna jer nadam se da ce jos neko to dozivjeti ja sam osam godina u braku a nikad nisam dozivjela. Pa me podsjeti i na moj slucaj. Ja ako Bog da u maju idem na FET pa se nadam da cu se pridruziti tebi zajedno sa ostalim zenicama harmonika draga bice to dobro sad znas na cemu si clexan je dosta pomogao zenama sa trombofilijom ja licno poznajem dosta slucajeva.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 18:01:26
dobro
Konfucije;cestitke od ♥♡♥.,konacno pozitivna beta na forumu-divno..svima si nam ulila nadu.. harmonika;sto se tice novca za clexane ;nista ne brini;fond ti refrefundira sve;samo cuvaj racune iz apoteke i trazi da ti ih ovjere i potpisu;a mozda ih neces morati ni kupovati nego ces ih dobiti u domu zdravlja.. sretno svima ..nadam sd da ce proljece donijeti puno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 18:17:01
mikica81
Draga moja sva dam se najezila kad sam ovo procitala. Pa ovo je vijest godine. Sretna sam zbog tebe. Konacno nesto lijepo. Uzivaj draga i pazi se. Ljubim puno....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 18:52:36
artist
Konfucije tri puta čitam reko možda me oči varaju ali ne dobro sam pročitala, baš sam srečna zbog tebe. O bože hvala ti da nam barem neko kaže radosnu vijest. Nikitan šta je sa tobom kako tvoji folikuli je li bila aspiracija. Ajde ženice moje da nas još neko obraduje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 19:10:55
KONFUCIJE
hvala vam cure moje...ja ne znam ni sta da vam kazem...jabuka 21 dobro si procitala ...9 god u braku,nikada nisam ostala trudna,1 vto uradila u oktobru 2014 god i nista,sada se spremila za drugu kad ono.....zene uopste nisam svijesna sta mi se desava...hvala vam jos jednom....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 21:11:37
rajna1980
Konfučije čestitam! Monte, hvala na odgovoru, sutra idem u BL na pregled, pa ćemo da vidimo kada će mi raditi histeroskopiju. Doktorica Brankica kaže da polipi znaju praviti smetnju i kod pokušaja da se prirodno zatrudni i da ih treba ukloniti, molim Boga da kod mene bude to glavna smetnja :-). Nakon histerskopije predstoji mi HSG, ako budu prohodni jajovodi, radiće mi jednu inseminaciju. Radili smo hormone, briseve, spermogram, sve je uredno. Vidim po vašim postovima, da tu ima i drugih pretraga koje bi valjalo uraditi prije postupka. Nova sam u ovome i puno mi pomaže kad pročitam vaša iskustva. Pozdrav svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2015 21:36:45
KONFUCIJE
rajna1980 ja sam radila histeroskopiju u decembru odmah poslije vto,bio mali polip i mala al bas mala pregradica,za koju je rekao da kao nije uopste smetala....i evo 3 mjeseca kasnije ja prirodno trudna...sto znaci idi to odraditi i ja ti zelim kao i sebi....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.4.2015 22:09:48
mionab
Konfucije super!!!Baš si me obradovala.Poslije toliko godina, mogu misliti kako si uzbuđena , sretna. Harmonika približava se postupak, još malo.Bila sam na konsultacijama kod Brankice.Predložila je da pokušamo vto iz prirodnog, bez stimulacije.Gledala sam uspješnost ovog postupka.Kreće se oko 30%.Između insiminacije i stimulisanog postupka.Možda ću i pokušati jer ne mogu u novi postpak sa stimulac za 3 do 4 mjeseca.Vrijedi sve probati, nikad se ne zna.U glavnom, pratim sve što se dešava na forumu.Pišite, pisaću i ja.16. apria ću u ZG na konsultacije , pa vam i to javljam. Od nalaza sam ponovila briseve prošle sedmice, juče podigla.Dobri su.Ostalo ne moram raditi jer je više puta ponavljano.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.4.2015 22:49:33
harmonika
MIONAB,draga neka si se javila,baš sam te poželjela! pa to su super vijesti. velika je to uspješnost,a nema silnih hormona. prirodno je ipak prirodno. neka ti je sa srećom,kada god i gdje god radila. jeste,približio se i moj novi pokušaj,na mikroginonu sam već 7 dana,dobro ga podnosim,i ne osjetim da pijem hormone. nadam se uspjehu ali kako bude. mogu ti reći da mi je prijao razgovor sa dr hematologom. žena je zmaj,kao da je psiholog. moramo na to gledati kao na pokušaj i ako ne uspije bez drame,idemo ispočetka. znam da je lako reći ali moramo sebi pomoći,ko će ako nećemo same sebi. svečano obećavamda ću ovaj put biti opuštenija! ljubim te draga moja saborko!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.4.2015 23:10:06
ringer
Mionab i Harmonika sretno.Biće bolje.Napokon i fine vijesti na forumu. U subotu i u nedjelju imaju besplatni pregledi i konsultacije u bolnici Safet Mujkić u Mostaru.Ako ste blizu i ako imate vremena dođite.
Ma naravno da se smijes nadati. Sve se svaki mjesec nadamo. Ali ce zato pobjeda biti sladja Kad aBd jednom dodjemo do cilja. Zato curke moje nadajte se jer pozitivne misli privlace pozitivne dogadjaje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.4.2015 11:20:49
nikitan
izvinite sto se nisam javljala,od moje tri folikule ,dvije prazne,samo jedna bila dobra i ta jedna se hvala bogu lijepo oplodila,juce bila na embriotransferu,lezim cuvam se,muz me postedio svih poslova,bocam se svaki dan fragminom,moram provjeriti broj trombocita za 7 dana,tako mi hematolog rekao,bogami fragmin ampule skupe,10 ,komada 47 km,ja zasad kupila dvije kutije,pa ako bog da beta bude povisena,pozitivna,onda cu ganjati preko doma zdravlja,cula sam da mi trebaju nabaviti,da nemoram placati,zna li neko nesto o tome, konfucije cestitam ti od srca,bas lijepa vjest nemojte zamjeriti ako se rjetko javljam ovde jer najvise lezim,izbjegavam da dugo sjedim, pozdravljam vas sve i ljubim puno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.4.2015 14:22:20
harmonika
Nikitan srećno mila!!!kada si tako hrabra neka ti Bog ostvari želju pa da ponovo postaneš majka. ne znam za fragmin,ali clexan je 10 km komad i koliko sam ja skontala da fond refundira novac. na kraju mjeseca pošalješ ovjeren račun iz apoteke i oni ti vrete novac.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.4.2015 15:54:20
mexin
Cao drage moje! ja sam ovdje nova a iskreno sa ovim forumima nisam do sad baratala. Malo ste me ubedacile . Meni je danas 8 dan nakon embriotransfera. Prvi pokusaj. do juce sve super bilo optimisticno a od jutros nisam nizasto. Imali smo 8 embriona vracena 3 po rijecima embiologa @super su@. Bila naduvana ko balonic i sike i stomak i jucer me tako stomak bolio da sam mislila evo stigla menga. Danas nista samo sike malo osjetljive sve ostalo normalno sem sto sam neraspolozena previse i nekako ljuta. Da li da radim kucni test il da cekam tu Betu. Svisnut cu do 15og
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.4.2015 16:11:33
KONFUCIJE
nikitan srecno i navijam od srca...harmonika ima da budes nasmijana i pozitivna il ti ja pravim sacekusu 23.04. u dva hahahahahaha....cure zelim da vidim ovih dana i u maju samo pozitivne bete i molim se za svaku od vas...ja jos izbezumljena i u cudu al bar vise ne placem...mexin dobro dosla i sto prije otisla sa ovog foruma i samo polako,ne stvaraj sebi pritisak....cure citam svaki dan novosti i vase objave samo da znate...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.4.2015 16:28:30
mexin
KONFUCIJE hvala mnogo na zeljama Bog te cuo! nisam do danas uopste nervozna bila, kako nesta sika i napuhanosti tako i moj optimizam. A tebi cestitam svakako neg te Bog cuva i tebe i tvoj maju bebacu u stomako i sto bolje da nam rastete i narastete.
Dragi moji..poMozite mi...Meni vise ni jedan jastuk ne odgovara.Svi su mi tvrdi...Sta mi predlazazete koji novi da kupim...Imam i heljdin jastuk i njega poneka koristim..al mi treba neki za svaki dan...NAPISITE MI.PORED ODGOVORA...
....POMOC.....
pernati (30%)
anatomski (45%)
vuna (11%)
neki drugi (14%)
Broj svih glasova: 64
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!