An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2015 15:47:27)
|
Drage moje ženice Dobro sam vam ja... Uredno mirujem, pijem utrogestan, bodem se heparinom i čekam da sutra radim betu. MM mi je bolestan, boli ga oko pa mu kapamo kapi i zajedno bolujemo svoje bole. Ja redovno mjenjam uloške jer mi lije ali iz ljubavi i poštovanja prema svima vama uradiću betu sutra, da budemo sigurni. Nisam se razočarala, ne plačem, nekakva sam tvrda skroz. Prošle godine kad sam isto imala neuspješan postupak i 26.02 prokrvarila plakala sam 24h. U toliku depresiju sam pala da bi 02. juna totalno odljepila i čak podigla ruku na sebe. Znam da ćete me vi ovdje razumjeti. Nadala sam se, mirovala ko stijena, sama se bola hrpom inekcija i na kraju kad nije uspjelo, haos u glavi, ruši se svijet. Realno gledajući, sve mi hvala Bogu imamo svoj vrlo stabilan svijet, muževe, familiju, doktore...Sebe, na kraju krajeva. Ti naši svjetovi su vrlo jaki, jer da nisu, mi nebi imale snage i volje da se toliko borimo da ih još uljepšamo, rađajući dječicu. Zato o "rušenju svijeta" ne želim ni da pomislim. Moj svijet je moj ljubljeni muž, moj milostivi doktor, moja familija i moji dobri prijatelji i mislim da je taj svijet jako teško srušiti... Posebno netreba da ga ruši par malih sitnih embriona koji iz nekog razloga nisu mogli da ostanu u meni i rastu. Sutra kad uradim betu i ako bude negativna, prestaću da pijem ljekove i da se bodem heparinom. Znam da smo svi uradili ono što smo mislili da je najbolje i niko nije kriv što nije uspjelo. Nastojaću da odmah zakažem termin kod doktora za konsultacije šta i kako dalje. Budem li očajna, trebaće mi još više vremena za oporavak, a ne želim vrijeme da gubim. Želim pokušavati dok god imam snage da dišem i ne želim odustati nikada. Možda djeluje hladno što "embrione" krivim jer nisu ostali. Koga drugog da krivim? Neznam zašto nisu ostali. Znam da bi bilo veeeeliko slavlje da jesu.Znam da bi i muž i ja disali za njih. Budite mi hrabre i nedajte da vam se svijet zbog bilo čega ruši. Ja mome nedam da se ruši.
|
|
|
|