harmonika -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (16.3.2015 18:24:22)
|
BraMar jaaako mi je žao i zbog tebe. Sve sam to prošla,znam kako je i već strepim za sljedeći postupak. Ja sam jedan dan cijeli preplakala,drugi do pola a onda sam se sabrala,odmah se vratila na posao i bilo mi je bolje. Žene koje su prvi put u postupku treba da znaju koliko je to sve stresno. Prvo bockanje svaki dan si vezan za isti termin. kada krenu folikulometrije onda kreće rock 'n' rol. da li imam folikula,koliko ih imam,da li rastu,hoće li popucati prije vremena. pa onda: kako će proći aspiracija,da li će u folikulima biti jć,da li su zrele,da li će se oploditi i koliko,da li će biti kvalitetni embrioni,da li će biti za zamrzavanje,kako će proći transfer i na kraju hodaš kao po jajima,ne znaš se ponašati. Vrhunac svega je čuvena beta (ako je dočekaš) a onda i prvi UZ ( ukoliko i do njega dođeš) Užas. Ali tako nam je kako nam je,ne valja se samosažalijevati,moramo naprijed,druge nema. Artist,nemoj da brigaš,bitno je da se oplodi a nema veze što je jedna,može ih biti i 100 a da ne uspije. Moli se bogu da ta jedna bude dobitna. Još nam ostaje Nina a i An Nur. cure srećno!!! što se tiče bete,ja otkako sam na forumu bilo ih jeste ali minimalno. u maju prošle godine je bio nekakav srećanniz a od tada ništa. ne treba kriviti kliniku,svima ide u prilog da uspijemo. svi smo mi kojima nije uspjelo skloni da ponešto prigovorimo na račun klinike ili osoblja,prva ja ali u treba biti realan jer je jasno da nam niko ne može garantovati uspjeh. da može ja bih tamo išla,taman bilo na marsu.
|
|
|
|