An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.3.2015 14:29:46)
|
Pozdrav družino moja hrabra!!! Mi smo jučer odradili transfer. Od kuće je otišlo dvoje, a vratilo se čak nas pet [sm=smiley1.gif]. Napet mi je dan bio. Ni mužu mi nije lako. Čini mi se da je bio više napet nego ja. Dok smo se vozili do Tuzle, čas se smije, čas zviždi u autu, odjednom plane i pođe psovati na druge vozače... koma [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sa nama je bilo još 5-6 parova u tom terminu oko 15h, pa smo se malo opustili pričajući sa njima. Zanimljivo, nikom skoro ni imena neznamo ali broj embriona, spermiogram kakav je, ima li smrzlica, to sve jedni o drugima saznasmo za par minuta. Za vrijeme transfera,doktor je pratio transfer ultrazvukom, doktorica je radila transfer. Osjećala sam blagu bol ali strpila sam se bez glasa. Dadoše mi sliku tri embriona da gledam. Iskreno samo sam virnula i poklopila je. Vec jednom sam gledala sliku mojih embriona i u sekundi se zaljubila u njih. Puno me bolilo i nad tom slikom sam plakala 24h. Sad sam samo virnula, zaključila da su mi lijepi i da ih volim ali oni moraju odlučiti da li će ostati tu gdje smo ih stavili. Slika je lijepe, žute boje... Volim žutu boju. Fotografija je. Pregledna, čista, plastificirana. Piše moje ime na njoj. Doktori tvrde da su mi i jajne ćelije i embrioni baš fini kvalitetni, što je čudo jer sam slabo reagovala na veeeeliku terapiju. Eto, sad čekamo. Na prvom IVF, cijeli organizam me od terapija i aspiracije bolio, sad sam super, ne boli me ništa. Receno mi je da živim normalno. da ne pretjerujem ni u ležanju ni u aktivnostima. Čak nam doktor predloži da noćimo u Tuzli i popijemo čašu vina jer imamo razloga za slavlje. Poslije transfera dali su mi heparinsku bocu u stomak, a kupila sam ih još tuce pa ću se bocati do kraja trudnoće. Eto, hrabrice moje, to je moj slučaj. Sve vas toplo pozdravljam i želim vam puno [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|