|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
13.3.2015 14:50:04   
harmonika
Artist,neka taj tvoj kako ti kažeš jadničak bude dobitni a nema veze što je sam. Eto i pozitivne bete se dešavaju,nadam se da će i na forumu krenuti pozitivno,krajnje je vrijeme. Kad sam ja svojevremeno čekala betu,jednoj ženi prije mene beta bila pozitivna a ona kaže "znala sam,test je bio pozitivan" bez ikakve reakcije. Ja gledam i kažem samoj sebi-ako tvojeabude pozitivna vrišti i ljubi sve redom. Ali moja je bila jadnih 4,7...

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7526
13.3.2015 15:22:39   
tina15
Drage moja,je citajuci sve ove postove mogu da vam kazem samo jedno. nova sam u cijeloj ovoj prici oko vto,ali se nadam i u dubini duse vjerujem da svaka od nas zasluzuje da osjeti kako je imati veeeeeliku betuu :) i kako je je biti roditelj. od kada sam na forumu,vidjela sam koliko vas ima hrabrih i istinskih heroina. :) :) sto mi je nevjerovatno drago,a nama koje smo nove veliki podstreh i podrska....

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 7527
13.3.2015 15:34:45   
BraMar
E Tina, a da vidis koliko nas je tek ludih user posted image user posted image

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7528
13.3.2015 15:37:19   
tina15
Hhahaha a to je tek poseban osjecaj hahaha pozitivno ludih... Znam iz iskustva haha.user posted image user posted image

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7529
13.3.2015 15:38:30   
nikitan
arist ajde navijam da taj jedan folikul bude jedan ali vrijedan,a reci mi sta je sa cistom,jel se smanjila,ili nestala,ako smijem pitati,.

(odgovor članu BraMar)
Neposredna veza do poruke: 7530
13.3.2015 15:44:36   
harmonika
Ja se proključujem klubu ludih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7531
13.3.2015 15:48:09   
artist
cista je i dalje tu ista je pa dr.Brankica kaže moraće se pritisnuti prilikom aspiracije e sad hoce li i nju punktirati opet nezna, pitacu ih u ponedeljak .A mogli su i nju srediti pošto će me ovaj put uspavljivati

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7532
13.3.2015 16:36:39   
Maksi13
Evo da se prijavim i ja za klub ludih!! ;) Inače, treba danas da počnem sa mikroginonom pa se nešto ne sećam u koje vreme sam ga pila prošli put. Kad vi pijete ili ste pile?

Don't walk, just fly!!

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 7533
13.3.2015 18:13:09   
harmonika
Maksi ja sam ga prošli put pila oko 12 i onda me u 2 uhvati san da se moram baciti na krevet. E sad da li sam ja to umislila ne znam ali znam da ću ga sada uzimati naveče,kad me već uspavljuje neka to radi u pravo vrijeme. Najbolje da ga piješ uz neki svakodnevni ritual,tako da ne možeš da ga zaboraviš.

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7534
13.3.2015 18:20:49   
Maksi13
Harmonika, hvala na odgovoru. Pa i ja sam prošli put pila nekad uveče, ali rekoh ajde da se konsultujem sa vama. Verovatno ću oko 8-9 uveče, jer i nemam sad nekog izbora kad je dan prošao...a krećem od danas.

Don't walk, just fly!!

Neposredna veza do poruke: 7535
13.3.2015 20:14:51   
tina15
Ja sam stavila podsjetnik pijem ga oko rucka oko 13h :) vjestica dobro protice,sve ok,juce sam pocela novi krug mikrog,za sada sve hvala Bogu dobro. E da zaboravih,ja sam imala oduvijek uzasno bolne menstr.prvi dan,znaci bukvalno na inekciji svaki put. Ovaj put nista osjetila nisam. A zene koje piju antibebi pilule su mi rekle da su takodje imale bolne menstr. I da od kad piju pilule,nikad ih nije boljelo. Ja sam se sada uvjerila na svom primjeru. nisam ni znala kako to izgleda kada ne boli. Ovaj mjesec sam se preporodila sto se tog bola tice.

(odgovor članu Maksi13)
Neposredna veza do poruke: 7536
14.3.2015 11:03:34   
monte
da se i ja priljucim klubu ludih user posted image ......Dobila sam nalaz mthfr i pai...ugl. zakljucak : utvrdjeni aleli visokog rizika za trombofiliju...sto znaci da moram kod hematologa. Eto mozda je i to bio razlog neuspjesnih IVF i IUI ... A Tina15 sto se tice bolinih menstruacija...i ja sam ih imala do prve iVF a sad ne...cak i pms je bio bolan. sad i ne osjetim kad treba doc.user posted image

(odgovor članu tina15)
Neposredna veza do poruke: 7537
14.3.2015 12:49:08   
An Nur
Ako nismo lude, dok sve ovo prodeveramo, sasvim sigurno ćemo izluditi.
monte
I meni su isto te trombofilije loše. I kao mogući uzrok neuspjelih pokušaja.
Sad poslije transfera su mi uključili boce ali kod hematologa me još niko nije slao.
Valjda čekaju pozitivnu betu pa onda.
Ja i danas sva nikakva.
JUčer malo izašli u prirodu.
Niz brdo, uzbordo, za tren sam se sva smorila i zbrisala kući da nebi sebi upropastila nešto.
Cijelo poslijepodne sam preležala.
Energija na nultom nivou.
Treći dan od transfera.
Niti šta bitno osjećam, niti me šta boli ali baš bi volila da me neko onako nježno izmasira.
Kao da sam sva zakržljala.
Možda mi je to od onih silnih boca sad malo loše.

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 7538
14.3.2015 12:51:24   
An Nur
Šta nam je sa Mionab? Ona broji sitno.
Nadam se da je ok.

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 7539
14.3.2015 12:58:52   
mionab
An Nur evo me.Jutros mi krenulo smeđkasto.Zvala sam mediko kažu da mirujem i pijem utrogestan.Da uradim betu u ponedeljak.Nešto se ne nadam.Već sam otpisala.Tako mi je bilo i prošli put.
Kako si ti?

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 7540
14.3.2015 15:31:02   
monte
AnNur ja ih bas dosta znam kojima je ukljucena terapija za trombofilije da im je uspjelo..Tako da podigni raspolozenje na najvisi nivo i uzivaj...user posted image . Jesu ti vracene blastice ili? Mionab mozda je to i dobar znak drzim ti fige.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7541
14.3.2015 15:43:45   
nikitan
an nur,to za trombofiliju, i te boce,ja bila kod hematologa i rekla mi dr,nema sanse da trudnoca ostane bez tih boci,heparin,kaze nije to nista opasno za organizam,a jako je vazno za trudnocu,bar kod mene je tako,znala sam ja da nesto nije uredu,jer sam imala 4 ivf,dva negativna beta,a 2 ivf sa pozitivnom betom,ali trudnoca otisla ,nije se razvijalo kako treba,sve je kriva trombofilija,hocu da ti kazem,da tako moras,izdrzi,vidjet ces,samo da se trud isplati na kraju,

(odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 7542
14.3.2015 15:46:37   
kolač
Mionab,možda da si uradila danas ili sutra nalaz ako imaš gdje?prosto da skratiš sebi muke,znam kroz šta prolaziš.
drži se!

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7543
14.3.2015 15:48:29   
nikitan
a i rano ti je da sta osjetis,tek ti je treci dan,ajde ti lijepo,glavu gore, imas tri embriona mala da cuvas,mazi ih i misli najljepse ,najbolje,samo hrabro,nemoj da mi padas u depresiju,sama sebi si najbolji lijek,zanimaj se necim,da ti brze prođe vrijeme,user posted image

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7544
14.3.2015 15:54:18   
nikitan
mionab dok je smeđkasto dobro je,samo da nije roze boje,da nema sukrvice,meni se pojavljivalo smeđe,kao boja cokolade,kad sam ostala trudna sa blizankama,i beta bila pozivna,i poslije kad sam trebala na prvi uzv,4 nedelje od embriotransfera,prokrvarila,kao prava menstruacija,ja se sokirala,otpisala odmah trudnocu,mislila sve propalo,nazvala tel.doktora u bg,i rekao mi obavezno na uzv,jer je beta bila pozivna, i ja odem sutradan,i na uzv sve ok, otkucaji srca,dvije bebe,obradovali se do neba,plakali od srece, iako je bilo krvarenje,i dalje dobila terapiju,i za 2 dana nestalo krvarenje,i poslije trudnoca sva super protekla,izvini sto ovako dugo pisem,ali nadam se da sam ti pomogla,bar malouser posted image

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7545
14.3.2015 15:55:02   
harmonika
Složula bih se sa tobom kolač. najbolje bi bilo da odradi betu ako ima gdje. to što je krenulo smeđe ne mora da znači da nije uspjelo ali do ponedjeljka će da živi u agoniji. kod moje dvije trudnoće mi se desilo na onaj dan kada sam trebala da dobijem pojavilo mi se to smeđe. ali isto tako kod vto mi se pojavilo i tada je bio loš znak. a trajalo je 3-4 dana pa mi je život bio pravi pakao. opet kažem ne mora da znači da nije uspjelo,imali smo na forumu slučajeve da su žene baš baš krvarile a beta pozitivna.
hm,što se tiče trombofilija... u mom gradu svaki dan čujem za nekoga da ih ima. do skora nisam znala ni šta je to a sada znam sigurno 15 žena sa trombofilijama. moja je snaha prije par dana izgubila bebu u 4.mjesecu trudnoće. jako sam se radovala što ću opet biti tetka ali user posted image uzrok trombofilije. tako da ako ih već imamo dobro je znati da nam se ne desi takva trauma. ja sumnjam da ih imam jer sam 2 puta imala pobačaj,ali niko me nije savjetovao da ih radim ranije.
cure držite se!

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 7546
14.3.2015 16:16:34   
nikitan
harmonika eto vidis,i ja sam sama trazila od doktorice brankice uputu,za trombofiliju,jer nije mi bilo jasno zasto mi ivf neuspjeva,ako i uspije,trudnoca propadne,ode,eto samo sam sada vec u godinama dok sve sama otkrijes prođe vrijeme,zao mi, ali sta mogu,

Neposredna veza do poruke: 7547
14.3.2015 18:32:35   
mionab
Ženice moje kod mene isto stanje, ali imam osjećaj da je krenuti.Šta da se radi.Sutra ću vidjeti kakvo će biti stanje.Svakako mi je beta u ponedeljak pa ću izdržati.
Sad i ja razmišljam za te trombofilije da li sam uradila sve faktore koagulacije.Ima tu puno.Nadam se da mi je to u redu.Jedino što mene muči je povišen TSH ali pijem letox već 2 godine.Uzrok je povećan nivo antitjela, genetski.Negdje sam čitala da to može uticati i na trudnoću -kad se antitjela povise.
Neko je pisao o lipidnoj infuziji ako ne uspiju 3 postupka.Još i to.Mislila sam da će mi sad uspjeti jer sam riješila polip i sve dobro pripremila.Ali eto.Ne da se.Što kaže nikitan dok sve izanaliziramo prođe par godina.Čini mi se da mi je pola života već u vto.Zadnje 2 godine stalno samo oko nalaza, priprema.Tačno da izludiš.Nema predaje.Malo ću odmoriti pa najvjerovatnije u zg kod Vlaisavljevića.Mada sam ja zadovolja sa dr u mediku.Nije nigdje tako sjajno i niko ne garantuje uspjeh.

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7548
14.3.2015 18:32:50   
dobro
Mionab;izvini sto pametujem,al mozda bi trebala uraditi kucni test na trudnocu,prima stick test je osjetljiv na niske koncentracije hcg-a u urinu;cisto da znas na cemu si;ja imam tremu zbog tebe-ona mogu misliti kako ti je..

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 7549
14.3.2015 18:46:54   
kolač
Mionab,nije još sve gotovo,ne predaj se!Nemoj se još dodatno ubijati s tim šta si uradila,šta nisi,ko zna od čega to sve zavisi.Pokušaj da se opustiš,kako god da bude ne možeš promjeniti,nema nazad, samo naprijed,u dalje borbe,pa kakve god bile,puno te pozdravljam!user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Režije
salmy

Placate li režije odmah po dolasku,ili skupite i sve platite pocetkom mjeseca?

da (74%)

ne (26%)

Broj svih glasova: 54

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *