An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (9.3.2015 18:39:02)
|
tina15 Ja poslije mikroginona uopšte nisam ni dobila [sm=hudicek1.gif], samo pms bolove i jedan roskasti trag na papiru onoga dana kad je [sm=hudicek1.gif] trebala doći. Doduše ja sam zbog bakterija u brisu i histeroskopije koju sam čekala čim se riješim bakterija, mikroginon pila skoro 4 mjeseca. Kad se to sve složilo, bocanje mi je počelo 2 ili trećeg dana tog "ciklusa". Folna kiselina ti je vrsta vitamina B ali ja sam je počela piti kad je i terapija krenula. Folnu i aspirin 100. Prvih 7 dana bocanja svaki dan sam jela po jedan ananas radi boljeg endometrijuma, to jeste korisno... Dokazano na forumima [sm=jezicek.gif] Kad sam vidila da uredno i on raste, prestala sam jer kažu da nije dobro ni pretjerati sa njim, jača i gušća krv, navodno. Na svoju ruku, svaki dan uzimam i mg i vitamine e i c. Oni su ti antioksidanti i dobro utiču na ćelije, sve ćelije, ne samo js. Ovaj put mi nisu dozvolili da se bocam sama, već su doktori zahtjevali da to radi stručno lice i u debelo meso. Dolazila mi teta kući da me boca svaku veće. Za štopericu sam morala da ujutru rano, budim osoblje u hitnoj. Isto u debelo meso.
|
|
|
|