An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (7.3.2015 14:18:43)
|
Pozdrav zenice![sm=smiley31.gif][sm=zz_wavespin.gif] Kako ste mi? Vidim ima čekalica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Od srca vam želim veeeeliku betu. Ja čuvam moja dva veća i dva manja folikula, sutra mi aspiracija. Nie da sam odustala ali sam pod nekom rezervom. Ovo mi je drugi postupak i jako dobro znam da se može i ne uspjeti. Ne mislim negativno, ne mislim pozitivno, sjedim, mirujem šutim. Malo razmišljam i o doktorima i svim tim postupcima. Izgleda da se u svakom slijedećem pokušaju rade neke nove "dublje" pretrage. Jučer mi rekoše da sam pozitivna na trombofiliju. Ok, šta to znači. Radili mi inseminaciju, radili mi ivf i tek sad u trećem pokušaju, eto trombofilija... Ja sam žena koja apsolutno nema štitnu žlijezdu. Izvadjena cijela. Dvije godine se potucam po doktorima za mpo, jednom mi izvadili prolaktin, davno nekad. I bio malo povišen kad ne treba i ništa... Kažu, što više postupaka, veća šansa za uspjeh... Jest, dok se oni sjete za tih desetak, petnaest minuta pregleda "šta bi sve moglo smetati", nas prođu godine i istresemo hrpu para. I šta da se nadam!? Ćuti, lezi, serviraj se pa šta bude. Od 23.02 do 06.03 44 ampule menopura i 6 još nekih sa c... 4 folikula! Ipak, hvala Bogu, nekom i upali pa eto, dadamo se i mi da će i nama ali zaboga što nas čim se pojavimo u tako nekoj klinici ne pretresu skroz prije ikakvog postupka, pa da barataju činjenicama, a ne pretpostavkama "sve je u redu, sad ćemo mi to".
|
|
|
|