|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
19.12.2013 22:37:27   
glaxy g
Je tonci , radim, radim...
Au medjuvremenu pratim vas i navijam za vas...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4826
19.12.2013 23:51:15   
Jelena86
tončice, nadam se u januaru, tako je planirano. vjeruj mi, ja jedva čekam kada će operacija, jer znam da je to jedna stepenica bliže cilju. ovo stanje mi je najgore, jer ne mogu sa mrtve tačke. aBd, brzo će to proći.
hvala vam drage moja na lijepim željama. ako bude novosti, javim vam se, u svakom slučaju.
ema, tončice, glaxy, smarija, šmrc, majo i ostale curke, puno sreće vam želim :*

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4827
20.12.2013 9:39:20   
no idea
jelena86, operacija nije strašna, ja sam je imala prošle godine, i to je samo još jedna stepenica više ka cilju user posted image
ema38, kako si? još malo i beta! navijam za trocifrenu!user posted image
mrmot, ti nam se ne javljašuser posted image hajde nas ti prva obraduj trocifrenom betom! user posted image
tonči, baš kako si rekla-nije važno kako i šta su radili-bitno je da uspije!user posted image kako si mi?
ja sam ok, nikakvih simptoma ničega nemam, odmaram se i opuštam...
sve cure user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 4828
20.12.2013 10:47:27   
mrmot
Cao drage moje saborke. Mrmot vas sve prati ali nema nista pametno napisati pa se ni ne javlja. user posted image Betu radim u ponedeljak iako nemam ama bas nikakvih simptoma sem sto svaki dan ocekujem da cu dobiti. Grudi me ne bole uopste, u donjem dijelu kicme osjecam povremeno bol bas kao da cu dobiti. Kao i ema38 i ja sam poranila sa testom radila sam ga 8dt u popodnevnim satima i bio je negativan tako da se uopste ne nadam da ce biti nesto od bete. Jedino sta me ohrabri u svemu ovome je sto mi temperatura varira od 36.8 do 37.2 i konstantno je u tom intervalu pa se tu kao malo nadam da je ta temperatura dobra. Pokusavam da budem opustena koliko god mogu. Ne mirujem, stalno tutnjam po kuci i drzim se teorije da ako hoce zakacice se a ako nece mogu i noge na plafon zalijepiti.
Ema38 zelim ti od sveg srca da sutra beta bude trocifrena a toncice i no idea da sto mirnije docekate vadjenje bete. Svim ostalim zenicama zelim da sto prije ugledaju user posted image . veliki ljubac za sve

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4829
20.12.2013 11:30:58   
no idea
mrmot, draga, nek' si nam se javila! samo ti opušteno, i nadam se da će beta u ponedjeljak pozitivno iznenaditi i tebe, a i nas obradovati. i ja sam ti, mila, ista tj. nemam baš nikakvih simptoma, sve isto kao i kod tebe, i držim se tvoje filozofije-ako hoće, hoće, ako neće-džaba sve...jedino ja još temperaturu nisam mjerila nikako...sad ću baš, pa vam javim!
tonči, pisala sam ti i na drugoj temi, ja sam prestala sa ananasom, kontam da utrogestani nadoknađuju taj ananas i brazilske oraščiće, i pivo...a pravo da ti kažem, već mi ananas počeo na nos izlaziti, ne mogu ga očima vidjeti...
ema38, ja sam se zeznula, mislila sam da ti u ponedjeljak radiš betu, a mrmot sutra, izgleda da sam pobrkala...u svakom slučaju objema želim trocifrenu, pa svejedno je li sutra ili u ponedjeljak!user posted image

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4830
20.12.2013 11:49:11   
toncica
glaxy g samo radi , radi i hvala ti sto nas pratis user posted image user posted image user posted image
Jelena86 znam mila da jedva cekas . Najgore je to kad nemozes da mrdnes sa mrtve tacke , kad tapkas sve u jednom mjestu . Nadam se mila da ce ti to pomoci i da ce ti se stanje poboljsati .da dodjes do svog cilja za koji se toliko boris . Obavezno javi ako sta bude novo u vezi bebana .user posted image
no idea draga moja ok sam . Pomalo me ziguckaju jajnici . I ja isto odmaram , jedino sto rucak napravim i to je to . Opustena sam koliko mogu sto rekla mrmot ako hoce zakacice se , a ako nece , nece . Imam ja i svog smrzlica koji me ceka .
mrmot ja nisam htjela reci kakvu si glupost napravila sa testom , ali eto ti si sama rekla .
Zene samo da znate kad mi je rekla sta je uradila htjela sam da joj idem u Brcko i da bude fasovana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne misli o tome kako ces dobiti vec kako ce ti beta biti trocifrena sto ti tvoj drug od user posted image zeli .

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4831
20.12.2013 13:56:17   
ema38
cure moje ljubim vas da vam javim kod mene je stanjee isto idalje ide smedje nervira me to al sta da radim mislila sam da cu sutra skinuti teret i znati na cemu sam jer mi je 15 dan medjutim jutros se cujem sa svojim ginekologom i kazem nerade subotom nalaze user posted image user posted image user posted image user posted image da dodjem u ponedeljak u pola osam pa tako da znate i ja javljam u ponedeljak a imam simptome kao i mrmot i mozda se sretnemo ovde kad ti radis betu ja sam kod dr nikic javi mozda se upoznamo konacno pusa za sve i hvala svima na podrsci

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4832
20.12.2013 16:00:55   
mrmot
Ja ti draga ema38 uopste ne znam ni gdje se vadi beta, da li u bolnici ili u domu zdravlja. Ja cu u ponedeljak ujutro prvo otici u dom zdravlja pa sta mi oni kazu. Mada meni na uputnici pise lab i mislim da je na transfuziji u bolnici ali nisam pitala pa sada moram lutati. Znala sam ja da se beta radi samo ponedeljkom, ja sam trebala betu raditi u utorak ali posto ne rade drugim danom moram i ja u ponedeljak. Ja sam bivsi pacijent dr Nikica a vec skoro god dana idem kod dr Sabica. Super je meni Nikic ali on kao na traci. Jos mu ne kazes ni dobar dan a on vec izustio dovidjenja. Zenama koje imaju problem kao mi imaju potrebu da malo vise komuniciraju sa dr. Valjda sam u pravu ili me sada j..e ovo cekanje oko bete pa sam kao ris nervozna. Ako hoces ema38 kazi gdje ces biti pa da se nadjemo u ponedeljak oko pola 8.

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4833
22.12.2013 0:38:33   
glaxy g
Jelena jesi li dobila pp. Nesto nije htjela da prodje

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4834
22.12.2013 13:07:34   
toncica
Drage moje evo mene lezim . Muzic cisti kucu , a ja posmatram iz kreveta i zapovijedam . Ucrvah se ziva .
mrmot i ema38 samo da vam pozelim sutra puno srece . Navijam iz sve snage da nas obradujete visokim betama .Drzim fige da budu trocifrene . user posted image user posted image user posted image
Ostale moje cica mace user posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4835
22.12.2013 13:42:02   
ema38
drage moje cure hvala vam na podrsci a ja samo da vam javim od sinoc mi je pocela i krv znaci pravi mnz mada oticu ujutro da izvadim nalaz da znam zasigurno da nisam uspjela zao mi je al nekako sam ocekivala kad ovo smedjkasto nije prestajalo znala sam da ce procurit sutra cu vam opet javit al mislim sigurno da trudnoce nema i vjerujte nisam cak ni plakala neki dan sam molila boga da bar obraduje neku od vas mene je vec nagradio bebom pa nadam se da cu od vas cuti lijepe vijesti.Mrmot draga ja cu biti u pola osam na ginekologiji tako mi dr rekao da mi da uputnicu jer nemam je pa ce mi objasnit i gdje se vadi tako da cemo se vidjeti sigurno saljem ti pp.TONCI DRAGA iskoristi priliku uzivaj i izlezavaj se ja sam pazila da nedizem nista tesko radila sam sve polako po kuci i kretala se osim kad stavim tablete pa neznam jesam li pogrijesila .no idea hvala na lijepim zeljamna i mi cemo vama biti podrska i cekaTi vase bete sa nestrpljenjem i naravno da su brojke sto vece pozdrav i ostalim curama cujemo se

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4836
23.12.2013 8:16:24   
sos15
Ema,

žao mi je zbog krvarenja, ali možda te beta ipak iznenadi.

Imam pitanje za cure koje su išle na postupak drugi put preko Fonda: da li ste ponovo išle po preporuku kod dr Sanje ili je vrijedila prethodna?

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4837
23.12.2013 8:36:04   
Jelena86
glaxy, odgovorila sam :*

sos15, ponovno sam morala tražiti od njih preporuku, s tim da mi je poslala mailom, da ne klapam do BL.

ema, draga moja, žao mi je :( meni je zadnja dva postupka takva situacija bila, prokrvarila sam prije bete. ipak, nikada se ne zna, odi ti nju izvaditi, do zadnjeg tračka se treba nadati.

tončice, mrmot, ema, sretno user posted image

no idea, hvala na lijepim željama i ohrabrenju. sretno :*

< Poruku je uredio Jelena86 -- 23.12.2013 8:38:10 >

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 4838
23.12.2013 8:47:09   
sos15
Hvala Jelena,

ti tako lijepo sročiš želje da ih ja samo mogu potpisati. Držim fige da nas cure obraduju lijepim betama.

P.S. Čini mi se da ovih dana uživaš user posted image , tako i treba!

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 4839
23.12.2013 9:21:38   
toncica
ema38 draga moja zao mi je sto si prokrvarila . Samo ti uradi betu nikad se nezna . Drzim fige za danas .user posted image
mrmot mila moja zelim ti srecu danas . Navijam iz sve snage za visoku betu . user posted image user posted image user posted image
sos 15 i ja sam isto trazila preporuku , ali meni su poslali postom da neidem u BL. Sve moras novo , nista ti od proslog puta nevazi .Ako hoces u postupak pozuri vlika je guzva , ima mnogo parova . Juni mjesec je popunjen . Sretno mila .
Drage moje ja sam juce malo prokrvarila , svijetlo roze . Pa je onda stalo pa opet navece malo svijetlo smedje . Jutros opet malo smedjkasto. Zvala sam jutros u BL . Rekli mi da nastavim sa terapijom i da mirujem , pa da im se sutra javim . Sva sam shebana da izvinete nisam nizasta . Preplakala sam pola dana .
no idea gdje si zeno sta je sa tebe user posted image
Ostale zenice sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4840
23.12.2013 9:56:50   
no idea
jbg, cure, ne znam šta da vam kažem,...
ema38, možda te beta danas ipak iznenadi, samo ćeš morati ležati i čuvati mrvicu...
tonči, možda je malo kasnija implantacija...miruj i čekaj betu!
mrmot, javi se!
ja sam sve do juče bila bez ikakvih simptoma, a od juče me boli stomak i moja desna dojka i pazuh, koji me bole svaki put preduser posted image , tako da sam i ja baš nervozna, očekujem da procurim svakog trena...isti su mi simptomi kao i poslije moje neuspjele inseminacije user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4841
23.12.2013 11:23:14   
toncica
no idea samo polako . Sve ovo nemora nista da znaci , moze da bude i dobro i lose . Nevrijedi nam se sikirati , pravimo sebi jos gore . Sve smo u istom sosu i nije nam lako nijednoj . Drzim fige da user posted image nedodje .Skreni malo misli . Ja cu malo na RR , malo cu citati knjigu da nemislim o tome . Kad ti trebas raditi betu ?
Cula sam se sa mrmot . Ona i ema su uradile betu jutros i ako bog da obradovace nas u 3 sata . Navijam iz sve snage da nas obadvije obraduju visokim betama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4842
23.12.2013 12:16:21   
no idea
tonči, sto posto se slažem sa tobom i potpisujem sve što si rekla! ja išla malo procunjati po gradu, platila neke račune, uzela sebi novina hrpu i knjiga iz biblioteke, pa ću sad još malo staviti utrogestan i malkice mirovati...betu trebam raditi u subotu, ako vještica do tad ne dođe!
user posted image te!
ema38 i mrmot, obradujte nas popodne, molim vas!user posted image

< Poruku je uredio no idea -- 23.12.2013 12:17:27 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4843
23.12.2013 13:18:05   
toncica
no idea evo i mene lezim nemrdam . Mozda mogu pomoci mrvicama . Ja draga moja nisam izasla iz kuce od proslog ponedeljka tj od ET . Trudila sam se da vise mirujem i da sacuvam mrvice . Uzivaj mila moja . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4844
23.12.2013 16:47:59   
mrmot
Cao drage moje saborke. Ja vam se na zalost javljam sa losim vijestima. Beta negativna! Nisam nista bolje ni ocekivala. Jednostavno je tako moralo biti. Posto se Ema38 nije javila do sada ja cu vam prenijeti njene novosti BETA JOJ JE HVALA BOGU POZITIVNA JUPIIIIIIIIII. Tuzna sam naravno zbog sebe ali isto tako sam presrecna zbog nje i ja sam joj javila tu radosnu vijest vjerovale ili ne. Znala sam njen nalaz prije nje same i zato ocekujem mustuluk.
Ema javi se!!!!!
Ja sam se cula sa dr Sanjom, pitala je sta dalje i rekla je da moram odmoriti 3-4 mjeseca pa sve ponovo Toliko od mene.
Hvala vam svima na nesebicnoj podrsci a posebno mojoj Toncici sa kojom sam svakodnevno u kontaktu. Sve vas ljubim i volim

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4845
23.12.2013 18:03:50   
ema38
ljubim vas sve puno ja sam jos uvijek u sokuuuuuuu jer stvarno nisam ocekivala zao mi je moje mrmot dusa me boli a i ja se jos nesmijem radovat stanje je jos neizvjesno beta je 197,2 cula sam se sa dr i rekla da primim inekciju progreston upravo sam se vratila pokusacu da se cuvam i da lezim sto vise ovi dana pa vidjecemo sta bog da ljubim vas i javim opet sa daLJIM INFORMACIJAMA

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4846
23.12.2013 18:20:22   
dandi84
IZVORNA PORUKA: ema38

ljubim vas sve puno ja sam jos uvijek u sokuuuuuuu jer stvarno nisam ocekivala zao mi je moje mrmot dusa me boli a i ja se jos nesmijem radovat stanje je jos neizvjesno beta je 197,2 cula sam se sa dr i rekla da primim inekciju progreston upravo sam se vratila pokusacu da se cuvam i da lezim sto vise ovi dana pa vidjecemo sta bog da ljubim vas i javim opet sa daLJIM INFORMACIJAMA

Cestitke od srca. Cuvaj se, lezi, odmaraj I uzivaj u svojoj sreci. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim .user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne mogu ni da zamislim koja je to radost I sreca.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dandi84 -- 23.12.2013 18:21:02 >

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4847
23.12.2013 18:44:55   
toncica
mrmot draga moja jako mi je user posted image user posted image user posted image zbog tebe . Bila sam ubijedjena da se ovaj put uspjeti . Isplaci se otuguj i ponovo u nove borbe . Odmori sad od svega . Ljubi te tvoj drug user posted image
ema38user posted image cestitam mila od user posted image . Jako sam se obradovala kad mi je mrmot rekla . Mogu zamisliti tvoje srece posle toliko godina . Vjerujem mila da si u soku i ja bih bila . Koliko mi je drago zbog tebe toliko sam tuzna zbog moje drage mrmot . Uzivaj mila u svojoj user posted image i miruj koliko god mozes da sacuvas mrvicu . Eto maleni ce imati batu ili seku user posted image . Samo da znas jako sam sretna zbog tebe i uljepsala si mi dan . Mada sam primila i tuznih informacija .
Ja sam se danas malo opustila posto se vise nista nije pojavljivalo pa mi je malo lakse.
user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 23.12.2013 18:47:52 >

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4848
23.12.2013 18:49:03   
no idea
mrmot, draga, žao mi je...sad odmori, skupi snagu, i onda hrabro naprijed, ugledaćeš i ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ema 38, čestitam, dušo na trocifrenoj beti! sad samo odmaraj i čuvaj mrvicu! rekoh li ti ja juče ?! user posted image user posted image user posted image
tonči, nemoj mi se sikirati, ja sam sad sto posto sigurna da je ono što ja kažem istina! a tebi kažem da je implantacijsko! user posted image
dandi, vidiš kako sam ja emi38 rekla da je trudna, i jeste! a i tebi sam! pa ti vidi-ima da mi ispuniš san! ti radiš testić kad i ja betu? u subotu? čućemo se!( ovo je zvučalo prijeteći, jel' da?)user posted image
kod mene nikakvih simptoma, osim onog muljanja po stomaku, nisko, kao da ću svaki čas procuriti...niti me grudi bole, niti imam metalni ukus u ustima, niti sam napuhana više, nikakvog iscjetka osim onih dosadnih utrogestana koje nikad neću naučiti pravilno staviti izgleda...user posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4849
23.12.2013 19:42:35   
toncica
no idea suti bona neprizivaj je . Gora si od mene . Budi dobra bices fasovana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znas li ti koliko su kostale cizme user posted image Da ti beta bude upola manjea niko sretniji od tebe . Ja ti to od user posted image zelim . Budi mirna i dobra . Moras me slusati ja sam starija od tebe .user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *