majuša -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2013 20:19:58)
|
IZVORNA PORUKA: Maja Doboj majuša... nisam još ništa počela koristiti, prva terapija mi počinje kada dobojem ( to je negdje oko 27.2) i to kontraceptivne pilile Mycroginin, to pijem do 6.04 a prva boca 28.03, tako mi barem piše po šemi ali će mo još vidjeti, ET po šemi bi trebao biti oko 27-30.04. [sm=smiley36.gif] . Zašto je tebi odgođen april? Moja Majo ma ne znam ja više ništa. U decembru sam se čula sa MEDICO S, mjesec prije obavila sve pretrage , oni mi rekli da bi mogli da me upišu u april jer su sto posto gotovo sigurni da će mi odobriti proceduru u fondu, otišao muž da obavi pretrage ali se pokvario nekakav aparat pa smo morali čekati 15 dana, tako da sam ostavila da pošaljem papire tek 21.01. ove godine tako da , bar mislim, ne mogu da se uklopim u april jer sam dobila sad šestog. Strašno mi je žao zbog toga jer sam se taman nekako opustila. Kad mi je rekao muž da se ne može uraditi nalaz dok se ne popravi aparat , a znam da u MEDICO S baš ne vole nalaze u privatnim ordinacijama(mislim da je zbog toga što mnogo prođe od davanja uzoraka do konačne analize istog) ,došlo mi je da plačem.Upravo zbog toga što sam odahnula jer mi se konačno nešto dešava i to me presjeklo .Zato sada čekam odgovor od fonda pa da vidim sa njima u Medicu šta ću dalje. Ma da mi je samo da dobijem odgovor čini mi se da će mi biti lakše. Ne znam koliko su druge čekale odgovor ili npr ti ali sam od drugarice čula da ona nije čekala ni 15 dana ( tj manje od 15 dana) te da zahtjeve pregledaju početkom mjeseca ali se meni čini kao da čekam vječnost cijelu. Javim ti u svakom slučaju šta je bilo[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|