mirnac -> RE: vaša zarada (17.6.2008 8:19:41)
|
opet one[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] please, nema nervoze mislila sam da je luksuz u smislu da se moze zivjeti bez njega, kao npr. i bez kablovske. Prva ja nemam internet kuci, samo na poslu. Javila sam se na ovu temu, jer mi je zanimljivo kako razmisljate. Ja nikad u zivotu nisam imala para, ali mi nije nista nedostajalo. Rat sam ovdje provela. U januaru ove godine sam prvi put u zivotu dobila praaavo povecanje plate, zivjela sama, imala platu ko niko moj, ko niko koga poznajem- ukupna primanja 1750KM. Nekome to nije puno. I u februaru iznenada, hvala Bogu, ostala trudna, u martu saznala da su dvojke. U sekundi se zivot okrece, udajem se, pripremam se za dolazak mojih beba. To je vise nego dovoljno para, sada, ali ja ne namjeravam ostaviti bebe prije godinu dana, ni po koju cijenu. Hocu da kazem, da je besmisleno pricati o nekom nadmetanju, nikad ne znas koliko ces imati, gdje ces zivjeti, kad ces umrijeti..... Bitno je da smo zdravi, da se volimo. A ovdje smo valjda da se druzimo, pomazemo savjetima, ko hoce moze i da se vidja na kafama.... nemojte siriti negativnu energiju, molim vas pozdrav m.
|
|
|
|