idana_85 -> RE: vaša zarada (16.6.2008 16:00:09)
|
Moze moderator izbrisati moj komentar ako zeli,briga me, ali ovo stvarno moram reci. kako pojedince nije sramota. Znate li koliko na ovom forumu ima nezaposlenih zena koje sastavljaju jedva kraj s krajem. Koliko ima muzeva koji rade teske poslove za male pare ili nemaju poslove uopste,a imaju djecu kao i vi i svako jutro misle sta ce im taj dan dati da jedu i kako ce im priustiti odjecu. I onda se neki tu uzmu razbacivati i hvaliti mjesecnom sumom novca koju neki ne vide ni u par mjeseci i jos traziti povisicu, povisicu koju ce dobiti od para koje ti jadnici izdvajaju kao porez na sve zivo, cak i na vodu, jos samo nedostaje porez na vazduh. Ili imaju sve, nabrajaju vikendice,auta, stanove, kuce i opet hoce ici negdje drugo. To su gladne oci kojima nikada nece biti dosta. Ne mogu da shvatim i razumijem toliku nadutost i ne skromnost. Ne govorim to radi sebe. Ja jesam nezaposlena, ali hvala Bogu muz fino zaradjuje, moji roditelji takodje pomazu, njegovi....Hvala Bogu bas nista mi ne fali i nekad me strah to izgovoriti kad vidim kakvih sve porodica ima. Zato bih molila da preispitate svoje komentare ovdje i zamislite se kako ste mozda nekoga povrijedile tim rijecima. Mozda je to procitala neka majka koja svom djetetu ni vocku ne moze kupiti. Uredu je tema, tek statisticki ko zeli moze navesti svoje prihode,ali tako se razmetati.....stvarno nemam rijeci.
|
|
|
|