Nedi -> RE: Gosti poslije porodjaja (4.6.2009 13:49:44)
|
Kod mene je bilo UZASNO. Ja dosla iz bolnice puna kuca, hajd nasi roditelji a svekrva povela i jos neku djecu i to jedno do njih bolesno....fujjjj, onda ko fol svekrva pravila gostima kafu i fino ode kuci a mene ceka pun wc veša, masina puna suđa, u kuci nered, borba sa dojenjem, flašicama, bebom i milion drugih osoba koje sam od tada zamrzila. I tako onda mm malo skloni, stavi ves, usisa i ja porođena njemu pomazem. Nisam imala ni sekundu mira, ni odmora, i razbolila se i jedino mi mm pomagao a radio je do 07-19 i moj tata koji mi je pravio da jedem. MOJ SAVJET: Niko neka ne dolazi prvih 20 dana, ko ima mamu da mu pomogne - odlično. I tvoji roditelji su jedine osobe koje ce istinski pomoci i to ti nece prisjesti na kraju. Niko mi nije sa strane dosao malo pocistiti, ukljuciti masinu ma nista a imam puno "prijateljica" koje niti rade niti studiraju niti imaju kakvih drugih obaveza, svekrva je dolazila smetati i unositi nemir između mene i mm, ali ako budem imala drugo dijete biti cu itekako pametna. A sto se tice poklona to mi nije vazno, ja slijedim teoriju sta ti meni tako i ja tebi i zavrsena prica.
|
|
|
|