M kao Mama -> RE: Gosti poslije porodjaja (3.6.2009 19:29:33)
|
nekim od vas posto zavidim, meni su gosti došli pije nego smo Lajla i ja izašle iz poodilišta, ako ikada bude više ađala, uh, kako ću biti pametnija, nikome neću dati da dođe, pogotovo ja sam se porodila u zimsko doba, puna kuća duhanđija, niko obzira nije imao prema meni i mom djetetu, često sam tih dana plakala, niko me nije razumio, moja svekrva i dajdžinca su stvarno dočekivale koliko su mogle, ali meni je sve išlo na živce, često pomislim da sam mlikeo izgubila zbog tog stresa i sekireacije, ali opet, ko zna, sve bude i prođe kako neko reče, ali baš mi je teško bilo tih dana, jer mi je trebao mir, mir, i mir. A , nisam ga imala. Gosti su vala baš bili počešćeni, moaj svekrva je svakog dočekala, niko nije otišao bez ruška, večere, slatka, baš je bilo svega. Da nije bilo svekrva, ko zna, možda bi bilo tako, a možda i ne bi. KAsnije kada sam se i ja pridigla (treći dan) i ja se uključila u spremanje hrane koliko sam mogla, jer mi je lakše bilo kada sam u kuhinji, pa onako slučajno nešto slomim, hahahaha
|
|
|
|