Hannica
|
Prezivjeli smo prvi dan bez sike. Juce sa Umom nisam imala nikakvih problema,zaspala je poslijepodne sa flasicom,Afan je malo tezi slucaj,on nikad nije zaspao bez dojenja od min. pola sata. Ja namazala bradavicu senfom i ponudila mu ali nije htio,ali je bio mnogo tuzan i plakao je. Jedva sam ga nekako uspavala,isti slucaj je bio i sinoc. Uma sinoc odlucila da je krajnje vrijeme za siku,uradim isto sto i sa Afanaom,no nju senf nije mnogo zbunio,naparvi grimasu,proguta senf i nastavi sa dojenjem. Jedva sam je odvojila,ali dobro je proslo,nije puno plakala,mm je uspavao. Afan se probudio oko 4,opet smo morali intervenisati sa senfom.Dusica mala mamina,kako je samo bio tuzan,morala sam ga malo nosati,milkiti,paziti,maziti,na rukama mi zaspao. Uma je prespaavala cijelu noc,ali je jutros lila krokodilske suze i gadjala me flasicama. Ali smirila se nekako. Vidjet cemo kako ce danas proci dan. Ja sam bas tuzna,place mi se stalno,bas mi tesko pada sve ovo . Grudi su mi nadosle,tvrde ko kamen i bole me,posebno desna,jutros sam isla po kupus,stavila sam pa cemo vidjeti hoce li sta pomoci. Da li je neko koristio tablete za prestanak laktacije i da li one pomazu? Kako se zovu i koliko su KM?