mea29
|
IZVORNA PORUKA: Teddy Bear IZVORNA PORUKA: mea29 I ja imam jedan problem, nakon godinu dana uspjesnog dojenja, beba nakon proslave rođendana,dva dana nije htio ni prici da doji, desetak dana prije se osunetio, pa sam mislila da je od nakupljenog stresa, krene da doji i pocne me gristi, ta dva dana pio je izdojeno mlijeko, doduse bilo ga je malo posto ja ne znam izdajati nisam nikad imala potrebe, mlijeka je bilo dovoljno,mislim strca kad pritisnem, nije do toga bilo izgleda, noci su bile zeznute jer nisam bila spremna nisam znala sta da mu dam, hape ne voli, pa sam ga zavarala sokom, nakon dva dana vratio se najboljoj drugarici,ali evo desetak dana od tada opet me strasno grize cim pocne dojiti. Citala sam o strajku dojenja koje ima razlicite razloge, pa i to ako se pretjerano reaguje ako dijete grize, ja se stvarno trudim biti blaga u takvim situacijama, razmisljam da to mozda nisu znakovi da prestaje dojiti, mada opet ne bi isao zamnom i vikao cici cici ako nece da doji, ne znam sta je u pitanju. Draga mea, da nisu u pitanju zubici i to sam zaboravila napisati upravo mu raste druga dvojka gore, mislim izbila je, i ja sam razmisljala da li je moguce da me zbog toga grize, znaci mozda je ipak do zubica a ne do prestanka dojena, daj boze, iskreno, ja sam bila jako tuzna kad je odbio da jede, mislila sam da cu crknuti, nekako mi bilo iznenada, nespremna sam bila na to posto doji od prvog dana, pa kad je opet poceo jesti ja odahnula, i eto opet...sad sam ga uspavala i normalno je dojio pa cemo vidjeti jel do zubica...hvala puno teddy :* :*