acudesa -> RE: Gradite li kucu (uređujete stan)? (28.2.2010 13:48:18)
|
IZVORNA PORUKA: hanabanana Mi se konačno spremamo za renoviranje stana. Renoviramo gotovo sve, nešto zato što je vrijeme za promjenu ( stolarija unutrašnja i vanjska, kupatilo ) a nešto zbog prirode radova koje ćemo obavljati ( parket, radili smo ga prilikom kupovine, prije 7 godina, ali zbog rušenja zidova moramo ponovo taj dio raditi ). Zanima me da li znate ili ste čuli za firmu koju bi preporučili a koja radi sve poslove renoviranja ( stolarija, parket, el. instalacije, gletovanje zidova, rušenje zidova, preziđivanje, sanitarije ) jer bih htjela izbjeći da mi dolaze jedan po jedan majstor - htjela bih izbjeći renoviranje od dva mjeseca. ( to niti mogu niti hoću ) Nije mi problem iseliti na 3 sedmice, ali sve preko toga je previše. IZVORNA PORUKA: hanabanana Nije valjda da niko ne zna.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Trebam mijenjati unutrašnju i vanjsku stolariju. Dvoumimo se između pvc i drveta. Ako bi isli na pvc vanjski dio mora biti smedje boje da ne bi kvarili vanjski izgled zgrade. Trebamo rušiti neke zidove, onda poslije raditi i parket ponovo. Zatim kupatilo....uglavnom ne znam šta ne trebamo. Ne trebamo kuhinju, renovirali je prije dvije godine.
|
|
|
|