scarlett -> RE: začepljen nosić (17.12.2009 4:58:41)
|
Samričak, naš [sm=duda.gif] je imao nepuna 2 mjeseca kada se razbolio - gripa, bez obzira što doji. Dr. mu je propisala Almacin sirup i radili su mu aspiraciju nosa u ambulanti, što naravno nije preporučljivo, ali i njega je to začepljenje toliko maltretiralo da dijete nije moglo dojiti, budio se prečesto, jer se znao zagrcnuti, baš zbog punog nosića. Sve te kapi za nos aqua maris, moje malo sunce ne bi smjela koristiti duže od 7 dana. Šljez je ok, ali nama nije tada puno pomagao, samo na 15tak minuta i opet bi se čulo u nosiću. Mi smo u tom periodu koristili chiccovu pumpicu i pomagala je, ali [sm=duda.gif] je svaki put plakao dok smo to radili i dodatno se stvarala sluz, tako da je to bilo patnja ukrug. Kupili smo mu Baby Vac, to je ono čudo što ide na usisivač i prezadovoljni smo, ne moraš približavati blizu nosu niti gurati u njega, našem [sm=duda.gif] je čak interesantno i za par sekundica riješen problem. Mi smo rahat odkako imamo ovu spravicu. Imaš temu Babyvac. Ti nastavi sa šljezom, to mu ne može nikako štetiti, samo obnavljati sluznicu. Čula sam da je dobro i malo ulja od mente staviti recimo na gazu da miriše, ali ipak ne preblizu bebe, nego negdje u prostoriji. [sm=smiley31.gif] malom nosiću i da što prije ozdravi[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|