reallove
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: reallove Animagical,on jos uvijek doji,je li tako..Ma hajde bit ce bolje,jest ce oni..Danas gledam malog,tu zivi do nas,rodjak,dodje kod Ameen svaki dan,to dijete pojede sve zivo,voce,povrce,slatko,slano,masallah,ali opet je mrsav,valjda sto je nemiran i on puno,dijete pojede sve sto mu se na putu nadje,a opet mrsavica da doji i to puno doji, zato brinem, kad prestane dojiti, kako ce uhvatit korak s jelom i hoce li biti izbirljiv... sad je bas napredan za svoj uzrast, zdrav, ali nije meni fol u kolicini koju pojede,nego bih voljela da ga bar jednom vidim kako nesto s uzitkom jede, otvara usta, probava kakvo je... pojede on i sada,ali preko volje i u neznanju, uz crtice... dok bih za sebe npr voljela da s manjim uzitkom jedem ista sam ti,da je bar na mamu nego,njemu je dobro sto doji,jest ce on vidjet ces,mali je...Moj Ameen je kao beba toliko bio popasan,jeo masallah,kasice,bananu volio,mogao je cijelu da pojede i uvijek bio napredan eh onda kako je malo "odskocio" prestao da jede,sve na silu..Sada ako mu ponudim bananu,kaze,ja nisam majmun da jedem bananu