nikita -> RE: Krvarenje na pocetku trudnoce (29.5.2009 14:54:29)
|
ela 35 kao prvo dobro dosla... recu tu svoje iskustvo...prva trudnoca je zavrsila spontanim(plod nije ni prokucao), nisam imala bolova niti ikakvog iscjetka... druga trudnoca- povracanje , par puta infuzija... smeckastvo krvarenje svaki dan (iako sam od pocetka pila Dobroston, tad mi je povecao na 4X1) i onda nakon2-3tj odem u vikendicu kod bake i dede i taj dan dugo i dugo setam, naravno sve lagano , sutradan se ustanem s punim gacama krvi...naravno prepadnem se, odmah odem kod dr-a, on ustanovi da je beba u redu ,da uputnicu za bolnicu i ja tako odlezim 8 dana...krvarenje i smećkasti iscjedak prestao i evo sad sam u 16tj. sve je u redu, imam samo bijeli iscjedak... Htijela sam ti reci...prvi put nisam ni razmisljala da cu izgubiti bebu i izgubim je a drugi put skoro pa sam bila sigurna, a ostala je hvala Bogu !!! MORAS MIROVATI, to je najbitnije, umiri se 2-3 tj., a i budes imala krvarenje nemoj se prepadati jer opet sve moze biti dobro, to se desava mnogim zenama...U to vrijeme dok sam krvarila mene uopce nije bolio stomak i mislim da je to najbitnje-da stomak ne boli ! Samo miruj !
|
|
|
|