Volim Te! -> RE: Najljepsi par (16.11.2012 18:53:37)
|
IZVORNA PORUKA: koka i po IZVORNA PORUKA: Volim Te! IZVORNA PORUKA: koka i po mozda sam ga zamjetila na Modracu kad je aktualan bio[sm=smiley36.gif] prije da ima klona[sm=smiley36.gif] e nisam tuzlanka[sm=smiley1.gif] sto ne znaci da sam ga mozda u Tuzli vidjela[sm=smiley36.gif] a tu smo mi u komsiluku...jedno dva sata voznje[sm=smiley1.gif]...lazem...malo manje On je i dalje aktuelan,zamalo mi ga jedna ukrade kad smo letos bili [sm=smiley36.gif] necu da se shvati da nema ljepseg al bogami zamalo je uhvatih za cupe sa sve stomakom [sm=jezicek.gif] haj evo kad dodjemo opet da izadjemo na kafu,ja castim,moj muz placa [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]...moze...ako vam nije mrsko voziti.. pa....naocit je znas[sm=smiley36.gif]... ja kad sam stavila sliku svog muza zamalo da ga ozenim preko rr[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nije mi mrsko,ja godinu dana cekam da dodjem da setam po nasim mestima i da disem naseg vazduha,letos prvi put kod muzevih,svi dolaze da vide mladu ja otisla nema me [sm=smiley36.gif] uglavnom dogovoricemo se [sm=smiley2.gif] ja sa RR bogami ni jednog ne gledam samo veselinog( samo sto se pravi da joj je svejedno i da nije ljubomorna [sm=hudicek.gif], salim se [sm=smiley1.gif])
|
|
|
|