Hanady RR -> RE: Najljepsi par (20.9.2012 12:57:50)
|
IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: smajli80 Bolji je na onoj donjoj slici,baš je onako [sm=smiley20.gif]. Ljepši su mi tamnoputi muškarci,izgledaju dosta muževnije. Mada sam se udala za plavušana,privukao me njegov vedar duh i zreo pogled na svjet. slazem se u potpunosti,ali nek su oni nama zivi i zdravi pa i celavi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jeli to imaš nešto prortiv ćelavih[sm=hudicek1.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sad te nadjoh na fb i dodah kad vidim muz ti celav,omg.Nemam nista i oni su mi [sm=smiley20.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] moram OT... odlučila ja da se udajem... i pita mene tetak moja iz Danske kakav je, ko da ga opišem...i ja poćnem '' ćelav, zgodan, malo nabildan, sportski tip'' kad će moja tetka otamo ''znači sine orodismo s ei mi mašalllah sa dole trenerka i sve u komletu''[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ama reko teteka nije prezicva se Parla....a ona će na to '' vidi majketi francuz ...oni su romantičari možda te spasi tog ćelavog kabadahije''[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|