Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: povecane porodiljske naknade SA 25.5.2009 11:24:06
mamin_zivot
ma ovo je super, ali cujem jako su neredovne ove naknade...ima li kakve veze po opcinama ili je u globalu SA kanton??
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
RE: povecane porodiljske naknade SA 25.5.2009 11:28:20
Anoniman
super. Odlično, jer meni firma izgleda neće niš uplaćivati zbog recesije.... Nemam pojma, hajde vidimo hoće li biti kakvih informacija ovih dana u medijima. Ako ne, zvat ćemo.
RE: povecane porodiljske naknade SA 25.5.2009 11:55:03
Adana
Bas kao i Idana i ja sam nezaposlena, redovan student, i ne primam djeciji dodatak... Zna li se da li ce se za ovu naknadu trebati aplicirati, ili ce je jednostavno poslati uz onu koju vec primamo?
RE: povecane porodiljske naknade SA 25.5.2009 13:08:50
gvendolina
Hej drage moje Ne mogu da stignem na rr,malo bebolini nervozan jedva zaspao,valjda i njemu macku vruce Bice nama aBd mustuluk kad dodje postar s ovolikom lovom,pa kad se razbacimo u shoping Ovo ce svi dobivati u periodu od godinu dana i bice realizovano preko opstine.Kako ce ici nisu govorili. A z aredovne studente vrijedi ovo kao za nezaposlene,bar se nadam.Muz ce ici ovih dana da preda z anaknadu,pa ce se raspitati.A ako ne bude vrijedilo,tada je bolje prijaviti se na biro. pozdrav i drago mi je da sam vas obradovala
RE: povecane porodiljske naknade SA 25.5.2009 13:18:10
Pretty mamma
Evo info, ja sam sad zvala Općinu Novo Sarajevo i nemaju pojma!!! Uglavnom, pomoć Grada porodiljama će ići uz redovnu naknadu, ali još nisu dobili upustva o realizaciji niti o apliciranju. Pitam ja kako će znati da meni polodavac ne uplaćuje razliku, mislim morat ću donijeti potvrdu nekakvu, ali ni to ne znaju... Pa eto, da ne idete uzalud u Općine jer se ništa još ne zna...
RE: povecane porodiljske naknade SA 2.6.2009 14:44:31
remzy
drage moje da li u ovaj program ulaze sva djeca koja imaju djeciji doplatak i porodilje kojima vec tece porodiljska naknada???? molim ako neko zna nesto ,da mi odgovori??? hvala!!!
RE: povecane porodiljske naknade SA 2.6.2009 14:51:41
remzy
IZVORNA PORUKA: neki
Remzy,izgleda da jos niko jos nista ne zna Vala bi dobrodoslo,koliko god da je love u pitanju
e vala u pravu si koliko god dobrodoslo je!!! a ja sam mislila da kod nas u Federaciji ima neka nadoknada ako imas 3-je i vise djece,ali izgleda nema nista!!! ajde nadati se da ce da bude!!!
RE: povecane porodiljske naknade SA 3.6.2009 22:39:06
mamma mumi
Koliko sam shvataila ovo je pomoc samo za one nezaposlene i one koje rade a firma im neplaca razliku, dakle mene tu nema, jer meni firma daje 36o km plate uz ovo sa kantona