Sunset_ -> RE: Trudnice i trudnicki dani 2020 - chat (3.5.2020 17:18:06)
|
IZVORNA PORUKA: MaKi12 Poz curke, možda negdje već ima ova tema alii ja ju ne mogu pronaćii,želim s vama nešto podjelitii pa akoo imate iskustva i koju riječ potpore da mi uputitee... Naime radila sam test 4-ti dan izostanka menge i pojavio se plusić,da naglasim radila sam ga navecer malo lijeđi plusić zatim sam sutradan također navečer radila dva testića i isto su tako bili a u subotu znaci 6-ti dan ujutro sam uradila i bio je to debeli plusić, na naagovor sam odmah sutradan otišla giniću koji je rekao da se ne vidi ništa.. malo me je uzrujao bio je jako neprijatan i još puno gluposti mi se nalupetao i bez da me pregledao.. Dakle 4 testa pozitivnaa a još se ne vidi.. zbog ove situacije sa Koronom nam nisu trenutno dostupni labaratoji za nalaze, u pitanju je prva trudnoća.. danas već 8-mi dan kasni povremeno osjećaj kao da ću dobiti ali brzo prođe.. povračala sam.. i ciklusi su mi negdje od 30-32 dana .. samo se nadam da je to to,jako me je strah to što se nije vidjelo ništa i ako su mi rekli da je vjerojatno u pitanju rana trudnoća ali nama naravno nije svjedno.. oprosite što sam se raspisala ovako, nadam se da ima neko sa sličnim iskustvom lijep dan vam želim :* Dobro nam došllaaaa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Čestitam! Test pozitivno ne može biti lažan! Po mojoj računici,ja akd sam bila 7 tt , otišla na prvi pregled - nije se čak vidio ni gestacijski mjesak. Doktorica uradila test pozitivan, materica ravna. :) U dijagnozu upisala :Sumnja na trudnoću,kontrola za 5 dana. Za 5 dana odem i zamisli 9 sedmica trudnoća, idalje jedva vidljiva. :) Sitniji plod. Tako da se ne sikiraj samo je sve još,malo i rano za one njihove aparate i uzvove ^_^
|
|
|
|